In beeld | Eerste voetstappen op het trainingsveld voor Lucca

Lucca Training 1280
Lucca Training 1280

Ajax heeft vrijdagmiddag de laatste training in aanloop naar het nieuwe Eredivisie-seizoen afgewerkt. Aanwinst Lorenzo Lucca was voor het eerst aanwezig op het trainingsveld in Amsterdam. Met de juiste focus en gretigheid werkten de Ajacieden toe naar het eerste competitieduel van zaterdag op bezoek bij Fortuna Sittard.

Tags

  • #FORAJA

Socials

Op het moment dat de spelers het trainingsveld betraden trok de lucht open en brak het zonnetje door. Onder perfecte omstandigheden konden de Ajacieden zich voorbereiden op het uitduel in Limburg. Nieuweling maakte kennis met zijn nieuwe teamgenoten op het veld.

Na de warming-up en een slalom oefening begon de ploeg van Alfred Schreuder op een strakke grasmat aan de rondo’s. Op het veld daarnaast werkten de keepers hun eigen sessie af onder leiding van trainer Anton Scheutjens.

Het overgrote deel van de selectie vervolgde de training met een groot positiespel, terwijl kersverse aanwinst Lucca zich samen met een aantal andere Ajacieden op een afwerkvorm stortte. Tijdens het positiespel maakten de Ajax-spelers een gretige en felle indruk. Ze mochten de bal maar twee keer aanraken en dat ging ze prima af, de bal ging snel van voet naar voet.

Nadat het veld even werd gesproeid en de spelers wat dronken, ging de selectie verder met een groot partijspel. De Ajacieden sloten de training af met een klein partijspel, waar de intensiteit werd verhoogd en de selectiespelers via kaatsers rondom het veld de keepers moesten verschalken.

Gerelateerde artikelen

Header 880 (1)

Ajax en CF Pachuca gaan samenwerken

Ajax en CF Pachuca slaan de handen ineen. Beide partijen gaan samenwerken op het gebied van kennis– en talentontwikkeling. In het bijzijn van Klaas Jan Huntelaar werden in de Johan Cruijff ArenA de handtekeningen onder de samenwerking gezet.

Tags

  • #Pachuca

Socials