In beeld: nieuwe week, nieuwe missie

Kudus299
Kudus299

Met de drie punten op zak van de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Vitesse stond Ajax dinsdag weer op het trainingsveld om toe te werken aan de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De ploeg van Erik ten Hag is nog foutloos en op jacht naar de volgende driepunter; een nieuwe week, een nieuwe missie.

Tags

  • #GROAJA

Socials

FC Groningen-uit is in de laatste jaren uitgegroeid tot een zware dobber voor Ajax. Vorig jaar ging de ploeg van Erik ten Hag nog onderuit in de Hitachi Capital Mobility Stadion (2-1). Hoewel dat de eerste nederlaag in vijf jaar was in Groningen, wonnen de Amsterdammers daar nooit makkelijk de afgelopen seizoenen. Voor een uitoverwinning met twee goals verschil moeten we terug naar 2013. Tijd om daar verandering in te brengen.

De spelers kwamen na de driepunter van zaterdag in ieder geval goed gehumeurd het trainingsveld op.

Eenmaal op het veld waren de spelers lekker met de bal bezig. En dat is toch wat elke voetballer het liefste doet.

Check verder nog wat random foto's van je favoriete Ajacieden:

Tags

  • #GROAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Copyright Proshots 5395830

Higler scheidsrechter bij FC Groningen - Ajax

Dennis Higler is aankomende zondag de scheidsrechter van het duel tussen FC Groningen en Ajax. In de Euroborg wordt hij bijgestaan door assistenten Bas van Dongen en Jan de Vries.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Antony 7 (2)

Liveblog Ajax - Vitesse: Antony for president!

Dit is het liveblog van Ajax – Vitesse, de topper uit de Eredivisie die door de Ajacieden met 2-1 is gewonnen. Blijf via ons liveblog continu op de hoogte van de laatste updates uit de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Pro Shots

Alle wedstrijden komende weken zonder publiek

Er zijn de komende drie weken bij geen enkele sportwedstrijd in Nederland toeschouwers welkom. Dat is maandagavond door het kabinet op een persconferentie aangekondigd. Het verbod op supporters bij wedstrijden is onderdeel van een uitgebreid pakket aan ingrepen om verdere uitbreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Tags

  • #Covid-19

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl