In beeld | Sfeervolle laatste training richting Feyenoord-uit

Header Training 1280
Header Training 1280

Ajax heeft zaterdag op een drukbezocht sportcomplex de Toekomst de laatste training afgewerkt richting Feyenoord-uit. De Ajax-fans gaven de selectie van Alfred Schreuder massaal een zet in de rug richting de Klassieker in Rotterdam zondagmiddag.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Onder luid applaus en met veel gezang werden de Ajacieden op het veld gesteund tijdens de oefensessie op de Toekomst. De fans waren massaal afgekomen op de laatste training. Het leverde fraaie beelden op.

De training begon met een rondje langs het publiek. Na de uitgebreide warming-up ging de selectie verder met pass- en trapvormen en enkele rondo's. Na het open gedeelte verplaatsten de Ajacieden zich naar het andere veld.

Onder koude, maar goede omstandigheden werden de puntjes op de i gezet voor het belangrijke duel in Rotterdam. Ajax neemt het zondagmiddag vanaf 14:30 uur op tegen de huidige koploper van de Eredivisie.

Onze fotograaf was ook op de Toekomst en schoot fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Schreuderpersco1280

Schreuder: 'Ploeg moet uitstralen dat het de Klassieker wil winnen'

Alfred Schreuder nam vrijdagmiddag in aanloop naar de Klassieker plaats achter de microfoon. De hoofdtrainer van Ajax blikte in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA vooruit op het prachtige affiche. "Wij moeten in De Kuip vol voor de overwinning gaan."

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Olsen Uit Bij Feyenoord 1280

Top 10 Goals | Scoren in De Kuip

Klaas Jan Huntelaar kuste het logo na zijn treffer in De Kuip, Dennis Bergkamp viel Richard Witschge in de armen na een sublieme lob en Ricardo van Rhijn vierde zijn doelpunt met de hele Ajax-bank. Verschillende Ajacieden hebben in de afgelopen jaren mogen juichen na een goal in De Kuip. We hebben aan de vooravond van de Klassieker enkele schitterende Ajax-goals in Rotterdam op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials