In beeld | Terugkeer van enkele internationals

Gravenberch1280
Gravenberch1280

Enkele Oranje-internationals zijn weer teruggekeerd op het trainingsveld. Na het EK en een welverdiende vakantie werkten Jurriën Timber, Ryan Gravenberch en Maarten Stekelenburg zich dinsdag weer in het zweet op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Davy Klaassen en Daley Blind hebben nog vrijaf. Ook de Argentijnen Nico Tagliafico en Lisandro Martínez keren later terug. Verder zijn Sean Klaiber (Gold Cup), Edson Álvarez (Gold Cup) en Antony (Olympische Spelen) momenteel nog actief voor hun land.

Daarnaast stond nieuwkomer Steven Berghuis voor de eerste keer op het trainingsveld. De aanvaller werd gelijk onderworpen aan balspelletjes met zijn nieuwe teamgenoten. Tussen zijn medespelers stond ook Devyne Rensch. De jeugdinternational maakte zaterdag zijn eerste minuten in een oefenwedstrijd met Jong Ajax tegen FC Emmen.

Op de training kregen de spelers verder enkele passoefeningen en een positiespel voor de kiezen. Aan het einde van de sessie werd er nog een partijtje gespeeld. Trainer Erik ten Hag riep zo nu en dan ook nog een speler bij zich om even te praten.

Trainingskamp
De Ajacieden zijn nog enkele dagen in Nederland. Komende zaterdag oefent Ajax tegen Bayern München in Zuid-Duitsland en daarna reist de selectie direct door naar Oostenrijk voor een trainingskamp in het Alpenland.

Bekijk hier nog een selectie van foto's van de training van dinsdagmiddag.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Berghuistekent1280

Ajax rondt transfer Berghuis af

Ajax heeft maandag de transfer van  Steven Berghuis afgerond. De vleugelspeler komt over van Feyenoord en tekent een contract van vier seizoenen, tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Berghuis

Socials

Berghuisinarena

Clip | Welkom Steven Berghuis

Steven Berghuis werd maandag gepresenteerd in de Johan Cruijff ArenA. Bekijk zijn eerste stappen in zijn nieuwe thuis: 'Dapp're strijders maken dapp're keuzes'.

Tags

  • #Berghuis

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl