In beeld | Toewerken naar competitiestart

Antony Header 1420
Antony Header 1420

Het nieuwe Eredivisie-seizoen staat voor de deur. Zaterdag wacht de eerste wedstrijd in de competitie op bezoek bij Fortuna Sittard. De selectie trainde woensdag in aanloop naar het duel met de Limburgers.

Tags

  • #FORAJA

Socials

Ajax werkte woensdag een training af ter voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2022/2023. Zaterdag reist de ploeg van Alfred Schreuder af naar Limburg voor de confrontatie met Fortuna Sittard, de nummer vijftien van vorig seizoen.

Met een stralende zon, een goede temperatuur en een perfecte grasmat waren de omstandigheden op sportcomplex de Toekomst uitstekend voor de Ajacieden. Met enkele verschillende oefenvormen werd er toegewerkt naar de competitiestart. Vorig seizoen boekte Ajax een 0-5-overwinning in Sittard.

Onze fotograaf was aanwezig bij de training en schoot enkele fraaie plaatjes.

Gerelateerde artikelen

Rugnummer Brob 880

Rugnummers seizoen 2022/2023 bekend

Ajax opent zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De rugnummers voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Deze lijst is onder voorbehoud zolang de transferperiode nog geopend is.

Socials

Ihattaren Header 880

Ihattaren traint op individuele basis

Mohamed Ihattaren is deze week gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven. Komende week voeren de club en de speler gesprekken om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen.

Tags

  • #Ihattaren

Socials

Gözübüyük 1280

Gözübüyük fluit duel in Sittard

Serdar Gözübüyük is zaterdag de leidsman bij de wedstrijd Fortuna Sittard - Ajax. Het duel in Limburg begint om 16:30 uur en vormt de aftrap van het Eredivisie-seizoen voor beide clubs. Gözübüyük wordt in Sittard geassisteerd door Johan Balder en Joost van Zuilen. Marc Nagtegaal is de VAR in Zeist.

Tags

  • #FORAJA

Socials