In beeld | Toewerken naar nieuw uitduel

Header In Beeld 1920
Header In Beeld 1920

Ajax heeft zaterdag op sportcomplex de Toekomst de laatste training afgewerkt richting de Eredivisie-topper tegen PSV. Het uitduel met de Eindhovenaren begint zondag om 14:30 uur.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

De selectie van de Amsterdammers meldde zich zaterdagmiddag op het trainingsveld voor de afsluitende sessie. Een warming-up en een spelvorm zorgden ervoor dat de Ajacieden warm waren voor het restant van de training. Met een dynamische pass- en trapvorm, afwerken op doel en verschillende partijspellen werd het restant van de oefensessie gevuld.

De wedstrijd in Eindhoven is de derde uitwedstrijd op rij voor de Ajacieden. Na FC Utrecht-uit en het duel op Engelse bodem met Brighton & Hove Albion is zondag PSV de ploeg waar Ajax op bezoek gaat.

Gerelateerde artikelen

Rewindbrightonajax1920

Rewind | Brighton & Hove Albion - Ajax

Na een hectische week vertrok Ajax woensdag naar Engeland voor het treffen met Brighton & Hove Albion. Een dag later stond het duel met de Engelse club op het programma in de UEFA Europa League. Helaas verloor Ajax met 2-0 van de nummer zeven van Engeland. Bekijk hier een filmische terugblik van de trip naar de kustplaats.

Tags

  • #UEL
  • #BHAAJA

Socials

Madurobhaaja1920

Maduro: 'Het spel van Ajax is aanvallend en daar moeten we naartoe'

Hedwiges Maduro liet vrijdagmiddag in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA zijn licht schijnen op de uitwedstrijd van komende zondag tegen PSV. De interim-trainer van Ajax verwacht een zware pot in Eindhoven, maar heeft de Ajacieden goed voorbereid. "Wij moeten weer een goede teamdiscipline hebben en vertrouwen hebben dat we kunnen winnen."

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Makkelie 1920

Makkelie leidsman bij PSV - Ajax

Scheidsrechter Danny Makkelie heeft zondag 29 oktober de leiding over de Eredivisie-wedstrijd PSV - Ajax. Hij wordt in Eindhoven geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. René Dieperink is de VAR in Zeist. Het duel in het Philips Stadion begint om 14:30 uur.

Tags

  • #PSVAJA

Socials