Warming Up | Aftellen naar Heerenveen en Brighton

Tadic Knuffel 1280
Tadic Knuffel 1280

Wil je alles weten over de thuisduels met sc Heerenveen en Brighton & Hove Albion van deze week? Luister dan deze podcast om in één klap helemaal bij te zijn. Verder pik je ook nog wat mee over het privéleven van Kristian Hlynsson en weet je wanneer de bekerloting plaatsvindt.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Dit is de top vijf van deze week:

  1. Ajax wint met 2-0 van Volendam
  2. John van ‘t Schip is opgelucht
  3. Steven Berghuis in gesprek met Jan Joost van Gangelen
  4. Zaterdagavond gaan we weer loten
  5. Kristian Hlynsson behaalt rijbewijs

Ask Ajax
Dit seizoen zijn we in 'Ask Ajax' op zoek naar jouw vragen over Ajax. Stel hem nu aan de Ajax Podcast door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl. Deze week beantwoorden we de vraag van luisteraar Pascal over de indeling van Ajax-jeugdwedstrijden. De leukste vraag van de maand wint een Ajax-shirt.

Ajax Radio
Ajax trapt donderdag om 18:45 uur in eigen huis af tegen Brighton & Hove Albion en aanstaande zondag begint Ajax - sc Heerenveen om 16:45 uur. Beide wedstrijden volg je live en zonder onderbrekingen via Ajax Radio op ajax.nl, de Ajax app of via onze eigen zender op JUKE.

 

Gerelateerde artikelen

Teamjuichen1920

Highlights Ajax – FC Volendam | Bergwijn breekt ban

Ajax heeft donderdagavond in eigen huis de inhaalwedstrijd tegen FC Volendam winnend afgesloten. De Ajacieden boekten tijdens de eerste wedstrijd onder trainer John van ’t Schip een 2-0-overwinning. Aanvoerder Steven Bergwijn brak in de tweede helft de ban, waarna Chuba Akpom de eindstand bepaalde met zijn eerste treffer in het Ajax-shirt.

Tags

  • #AJAVOL

Socials

Training Day 1920

Training Day | Eerste training met Van 't Schip

Interim-hoofdtrainer van Ajax John van ’t Schip voltooide daags na zijn presentatie zijn eerste training. De dinsdagmiddagsessie bood de oefenmeester de eerste mogelijkheid om de selectie naar zijn hand te zetten. Van 't Schip en zijn Ajacieden werkten op sportcomplex de Toekomst bovendien toe naar het thuisduel met FC Volendam.

Tags

  • #VantSchip
  • #AJAVOL

Socials