In beeld | Trainen in januarizonnetje

Tagliafico1280
Tagliafico1280

De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op in deze maand. Nadat Ajax zondag een punt overhield aan het duel met PSV, wacht donderdag alweer FC Twente. Woensdag werd er in aanloop naar de wedstrijd in Enschede getraind in een lekker januarizonnetje.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Zo in januari was het natuurlijk niet echt warm in Amsterdam. Maar met het zonnetje op het hoofd kregen de Ajacieden wel een lekker portie gratis vitamine D binnen.

Trainer Erik ten Hag sprak er in aanloop naar PSV al over: ook David Neres maakt weer meters op het trainingsveld. Zo ook woensdag, waar hij lekker meedeed aan de groepstraining. De Braziliaan raakte in het Champions League-duel met Liverpool geblesseerd.

Geniet verder nog van een selectie van de trainingsfoto's van de woensdagmiddagsessie. Ook Lassina Traoré verscheen tussen de spelers op sportpark de Toekomst.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Martinezantony

In beeld | De eerste training van 2021

De winterstop zit er alweer op. De eerste groepstraining van 2021 inmiddels ook. Na een ultrakorte winterbreak gaat de volle focus op de tweede seizoenshelft. Komende zondag wacht de topper tegen PSV in de Johan Cruijff ArenA. Die wedstrijd begint om 16:45 uur.

Tags

  • #AJAPSV

Socials