In beeld | Training richting PEC Zwolle tijdens interlandbreak

THUMBTRAINEN
THUMBTRAINEN

Hoewel veel Ajacieden deze week nog met hun nationale (jeugd)team in actie komen, waren er genoeg spelers op het trainingsveld, waaronder de Brazilianen. Onze huisfotograaf legde het vast.

Tags

  • #PECAJA

Socials

De selectie van Ajax 1 is logischerwijs verre van compleet; een groot aantal spelers is momenteel op pad met nationale teams. Zo won Edson Álvarez in de nacht van zondag op maandag met Mexico van Costa Rica en treft Sébastien Haller maandagavond Kameroen met Ivoorkust. 

Ook veel jonge spelers ontbraken nog. Oranje O19 - dat maar liefst zes Ajacieden in de selectie herbergt - verloor maandagmiddag van Italië O19.

Namens het eerste elftal was er toch nog een aantal ervaren spelers aanwezig. Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer, Perr Schuurs, Noussair Mazraoui, Zakaria Labyad, David Neres, Danilo en Antony waren van de partij.

Zij bereidden zich voor op komend weekend, als de Eredivisie wordt hervat met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Dat duel wordt geleid door Jeroen Manschot en begint zaterdag om 18:45 uur.

Tags

  • #PECAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Tagliafico Argentinie1280

Interland-alert | Argentinië sluit interlandperiode winnend af

Er waren in september 24 Ajacieden op pad met hun nationale ploeg. In dit Interland-alert hielden we je op de hoogte van hun verrichtingen. Begin oktober zijn we terug met het interland-alert als onder andere Oranje aantreedt tegen Letland en Gibraltar.

Tags

  • #Interlands

Socials

Truthorliesdaramy Header

Truth or Lies met Daramy | 'Je kan goed liegen!'

Mohamed Daramy wordt de 28e Deen in dienst van Ajax. Om de jonge aanvaller beter te leren kennen en kennis te laten maken met de club, speelt David The Host een potje Truth or Lies met hem.

Tags

  • #Daramy

Socials

Supporters1

Ajax - FC Groningen krijgt nieuw aanvangstijdstip

Het aanvangstijdstip van Ajax - FC Groningen is aangepast. Het eredivisieduel stond voor zaterdag 25 september om 16:30 uur gepland, maar zal op die dag om 18:45 uur worden gespeeld.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl