In beeld | Training voor RKC-uit met jarige Tadic

Thumb1200tadicjarig
Thumb1200tadicjarig

Ajax werkte zaterdag een laatste training af voor het duel met RKC Waalwijk. De oefensessie werd opgeleukt door de verjaardag van Dusan Tadic en een FUT-card voor David Neres.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

De wedstrijd in Waalwijk begint zondag om 16:45 uur. Ajax moet de koppositie dan terug zien te veroveren op PSV, dat van Vitesse won en met een duel meer gespeeld bovenaan staat.  

Ook was het dus de verjaardag van Tadic, die op 20 november 1988 werd geboren. De aanvoerder werd voor zijn 33e verjaardag getrakteerd op een 'erehaag', waar hij in hoog tempo door diende te rennen om tikken te voorkomen. 

Na de training werd aan David Neres een FIFA FUT-card uitgereikt. De Braziliaan ondertekende zijn fraaie kaart, waar ook een winactie aan gekoppeld is.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Training 191121 Martinez

Training Day | Internationals zijn terug!

Ajax maakt zich op voor het laatste deel van het jaar 2021. De internationals zijn terug en de ploeg van Erik ten Hag bereidt zich voor op het treffen met RKC Waalwijk.

Tags

  • #RKCAJA

Socials

Thumb Eddy Hamel

Eddy Hamel: een herinnering aan het tragische lot van een Ajacied

Eddy Hamel was een van de beste spelers van Ajax in de jaren twintig. Tussen 1922 en 1930 speelde hij 125 wedstrijden in het eerste elftal. In 1942 werden Hamel en zijn gezin door de Duitsers opgepakt, waarna ze in het vernietigingskamp Auschwitz werden vermoord.

Tags

  • #Hamel

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl