Warming Up | Op naar Utrecht en Brighton

Brobbeast 1280
Brobbeast 1280

Met deze aflevering bereiden we je voor op de uitwedstrijden tegen FC Utrecht en Brighton & Hove Albion. Ook hebben we het over een historische prestatie van de Ajax Vrouwen: zij plaatsten zich als eerste Nederlandse club ooit voor de groepsfase van de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

 

Deze aflevering hebben we het over het volgende Ajax-nieuws:

Top 5

  1. Brobbey debuteert bij Oranje
  2. Zo was de interlandbreak voor de Ajacieden
  3. Ajax Onder 18 en Onder 14 speelden tegen FC Utrecht
  4. Ajax Vrouwen kwalificeren zich voor groepsfase Champions League
  5. Kelly ging op bezoek bij Tiny Hoekstra

Ask Ajax
Deze week beantwoordt Sophie Moerman van de persafdeling een vraag over interviews bij jonge spelers. Heb jij ook een vraag over Ajax? Stel hem dan nu aan ons door hem in te sturen voor ‘Ask Ajax’ via podcast@ajax.nl. Iedere maand sturen we een Ajax-shirt naar de inzender van de leukste vraag!

Ajax Radio
De uitwedstrijden tegen FC Utrecht (aftrap: zondag 12:15) Brighton & Hove Albion (aftrap: donderdag 21:00) zijn natuurlijk weer live te volgen op Ajax Radio, JUKE, de Ajax App of ajax.nl.

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: RKC- en AEK Athene-uit

Met deze aflevering bereiden we je voor op de uitwedstrijden tegen RKC en AEK Athene. Je hoort fragmenten uit de vorige ontmoetingen met die clubs, zoals het Ajax Radio-verslag bij de heerlijke tweede goal van Steven Berghuis vorig seizoen in Waalwijk.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Over Alkmaar en Athene

Een nieuwe stem in de Ajax Podcast Warming Up deze week: oud-speelster Kelly Zeeman. Naast een vooruitblik op het treffen met AZ, schotelen we je een portie Louis van Gaal voor en kijken we nog even terug op het UEFA Europa League-gelijkspel in Athene.

Tags

  • #AJAAZ

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: FC Twente – Ajax

Ajax gaat zondagmiddag in de vierde speelronde van de competitie op bezoek bij FC Twente. In deze aflevering van de Ajax Podcast kijken we vooruit op het duel in het oosten, hebben we het over de uitgevlogen internationals en bespreken we de loting voor Ajax Vrouwen in de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials