In beeld | Van Liverpool naar VVV-Venlo

Alvareztraining
Alvareztraining

Het zijn drukke weken: Ajax gaat in rap tempo van wedstrijd naar wedstrijd. Waar woensdag in de Johan Cruijff ArenA nog werd geduelleerd met Liverpool, staat zaterdagmiddag om 16:30 uur VVV-Venlo alweer op het programma. Vrijdag werd er nog op sportpark de Toekomst getraind in aanloop naar de zesde speelronde in de competitie.

Tags

  • #VVVAJA

Socials

In een lekker warm oktoberzonnetje werd Winston Bogarde bij aankomst nog even gefeliciteerd met z'n vijftigste verjaardag en lachten de spelers hun tanden bloot.

Na de aankomst en het warmlopen werd er een soort 'rugby-/overgooispelletje' gedaan, waarbij ook de keepers meededen. Dat zorgde voor komische taferelen op het trainingsveld.

Daarnaast werd er natuurlijk ook met de bal getraind. Ajax komt zaterdag al om 16:30 uur in actie in Limburg. De wedstrijd staat onder leiding van Danny Makkelie. Ajax staat momenteel tweede, VVV-Venlo negende.

Tags

  • #VVVAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Bogarde501

In beeld | Bogarde ziet Abraham

Winston Bogarde is 50 jaar geworden. De oersterke linksback van het succesvolle Ajax van midden jaren negentig baarde zowel binnen als buiten het veld opzien. Bogarde was met z'n 1 meter 90 en spieren als staalkabels een gevreesde vleugelverdediger. Het oorbelletje dat hij destijds droeg, en als het kon een gouden ketting, droegen bij aan zijn stoere karakter.

Tags

  • #Bogarde

Socials

Kudusknie

Update blessure Mohammed Kudus

Mohammed Kudus viel woensdagavond geblesseerd uit in de UEFA Champions League-wedstrijd tegen Liverpool. Onderzoek heeft uitgewezen dat er letsel is aan z'n meniscus in z'n rechterknie waaraan hij geopereerd moet worden. Naar verwachting is hij in elk geval voor de winterstop niet meer inzetbaar.

Tags

  • #Kudus

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl