In beeld | Vizier gaat op de KNVB Beker

Martinez0203
Martinez0203

Ajax speelt woensdagavond om 21:00 uur in de halve finale van de KNVB Beker tegen sc Heerenveen. De selectie van Erik ten Hag trainde dinsdag nog één keer in aanloop naar het duel in Friesland.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Na het gelijke spel in de Eredivisie van afgelopen zondag tegen PSV (1-1), ging dinsdag dus weer het vizier op het nationale bekertoernooi. De Ajacieden wonnen eerder dit seizoen in de competitie met ruime cijfers van sc Heerenveen: 5-1. Met het zonnetje op het gezicht, was de sfeer relaxed op de training.

Ten Hag kon tijdens de oefensessie van dinsdag nog de laatste puntjes op de i zetten. Hij weet dat hij woensdagavond in Heerenveen geen beroep kan doen op de geblesseerde Noussair Mazraoui. Ook Nico Tagliafico en Devyne Rensch zijn afwezig. Zij zitten een schorsing uit. 

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Still Lasse En Siem

Siem en Lasse kijken uit naar weerzien met vrienden: 'Hebben al berichtjes gehad'

Ajax neemt het woensdagavond in de halve finale van de KNVB Beker op tegen sc Heerenveen. Voor Lasse Schöne en Siem de Jong wordt dat een ontmoeting met hun oude club. Tijd voor een bezoek aan Friesland waar de twee oud-Ajacieden terugblikken op hun mooiste momenten in Amsterdam en vooruitkijken naar het duel met hun voormalige teamgenoten.

Tags

  • #HEEAJA
  • #Schöne
  • #DeJong

Socials

Tenhagperscoutrecht1

Ten Hag: 'In Heerenveen gaat het al weken nergens anders over'

Erik ten Hag heeft dinsdagmiddag op de persconferentie in de Johan Cruijff ArenA vooruitgeblikt op het bekertreffen met sc Heerenveen. De trainer van Ajax onderschat de Friezen niet en is voorbereid op een eventuele vechtwedstrijd. "Wij kunnen op twee manieren winnen."

Tags

  • #HEEAJA

Socials