In beeld | Vol vertrouwen richting de Johan Cruijff Schaal

Antonyheader 1280
Antonyheader 1280

De selectie van Ajax trainde vrijdagochtend op sportcomplex de Toekomst in aanloop naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De gemoedstoestand was positief. De Ajacieden genoten van de lekkere zomerse temperaturen, al ging het er op de training verder pittig aan toe.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

De spelers werden in Amsterdam namelijk onderworpen aan een lange oefensessie. Zoals gebruikelijk deed de selectie eerste een warming-up, werden er wat sprintoefeningen gedaan en vormden zich verschillende groepjes Ajacieden die met elkaar een rondo deden.

Daarna werd het veld groter gemaakt voor een positiespel. Tot besluit werd er nog afgerond op het doel.

Ook Calvin Bassey was trouwens van de partij. Hij heeft zijn werkvergunning binnen. De verdediger kwam anderhalve week geleden over van Rangers FC. De verdediger sloot aan bij de selectie in Oostenrijk, maar kon dinsdag nog niet in actie komen tegen Shakhtar Donetsk.

Gerelateerde artikelen

Schreuderpersco1280

Ajax klaar voor strijd om Johan Cruijff Schaal: ‘Hebben het maximale gedaan’

In twee etappes schoven aanvoerder Dusan Tadic en trainer Alfred Schreuder aan voor de persconferentie in aanloop naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal van zaterdagvond. Hoewel ze dus afgezonderd van elkaar achter de microfoon plaatsnamen, was de boodschap hetzelfde. “Elke prijs, is een prijs.”

Tags

  • #JohanCruijffSchaal
  • #AJAPSV

Socials

JC Schaal 880

On This Day | Ajax verslaat PSV en wint Johan Cruijff Schaal

Op 27 juli 2019 won Ajax in eigen huis met 2-0 van PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De Ajacieden kwamen als snel op voorsprong via Kasper Dolberg. In de tweede helft zette Daley Blind met een schot van net buiten de zestien de eindstand op het scorebord.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

Ajax App 2 1280

Koop en verkoop jouw Ajax-tickets veilig via Resale

Ajax Resale is de officiële en veilige manier om je tickets te verkopen of laatste tickets te kunnen kopen. Het komende seizoen is er voor seizoenkaarthouders de mogelijkheid om de eigen plek(ken) te koop aan te bieden aan een mede-Ajacied. Bijvoorbeeld wanneer je tijdens de eerste wedstrijden nog op vakantie bent.

Tags

  • #Tickets

Socials