In beeld | Vriendschappen en dolletjes

Renschgravenberchheader
Renschgravenberchheader

Het seizoen zit er bijna op. Twee Ajacieden zijn zelfs al op vakantie; Nico Tagliafico en Edson Álvarez. Voor de andere Ajacieden stond er woensdagochtend nog een training op het programma in aanloop naar de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Tags

  • #AJAVVV

Socials

Ajax ontvangt donderdagmiddag VVV-Venlo in eigen huis voor de 33e speelronde in de Eredivisie. Zondag volgt de laatste wedstrijd van het seizoen. Dan reist de ploeg van Erik ten Hag af richting Arnhem voor het duel met Vitesse.

Verschillende koppeltjes zochten elkaar woensdagochtend op, op één van de laatste trainingen van het seizoen en hadden duidelijk lol met elkaar.

Eerder liet Dusan Tadic zich al uit over de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Ook al staat er voor Ajax niets meer op het spel: de drie punten blijven belangrijk. "Wij zijn professionals. Wij moeten altijd klaar zijn voor de wedstrijd en ons best doen. Als ik het Ajax-shirt aantrek, heb ik altijd een speciaal gevoel. Ik speel voor mijn droomclub."

De Ajax-spelers werkten woensdag dus nog één oefensessie af voor de thuiswedstrijd tegen de Venlose voetbalclub. Bekijk hier nog een slider aan trainingsbeelden ↓

Tags

  • #AJAVVV

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumb Schaal

Ajax laat kampioensschaal omsmelten voor fans

Na een bijzondere voetbaljaargang zonder supporters in het stadion, heeft Ajax besloten om de gewonnen kampioensschaal om te laten smelten. Van de schaal zijn ruim 42.000 kleine kampioenssterren gemaakt. Iedere seizoenkaarthouder ontvangt vanaf woensdag zijn of haar deel van de kampioensschaal, of zoals Ajax het zelf noemt: ‘a piece of Ajax’. Op deze manier deelt de club het kampioenschap en de 35e schaal letterlijk met de fans.

Tags

  • #XXXV

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl