Tadic over laatste thuiswedstrijd: 'Je moet altijd een doel hebben'

Tadicvvv
Tadicvvv

Ajax speelt donderdag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen VVV-Venlo. Op 24 oktober 2020 schreef Ajax geschiedenis tegen de Limburgse tegenstander door in De Koel met 0-13 te winnen. "Die wedstrijd was ongelooflijk", herinnert Tadic zich.

Tags

  • #AJAVVV

Socials

"Elk bal die wij schoten, werd een goal", vertelt hij. "Soms zit zo'n wedstrijd er een keer tussen."

00:00/00:00
  • Auto

Als Ajax donderdag de Venlose club in de Johan Cruijff ArenA treft, verwacht de Serviër wel een ander duel. "Het zal een normale wedstrijd worden. VVV-Venlo zal in de Eredivisie willen blijven spelen. Ze zullen het alleen lastig krijgen tegen ons in de Johan Cruijff ArenA."

Spelen voor zijn droomclub
Voor de Ajacieden staat er niks meer op het spel, terwijl de tegenstander tegen degradatie vecht. Het maakt de motivatie bij Tadic er niet minder op om de drie punten in Amsterdam te houden. "Wij zijn professionals. Wij moeten altijd klaar zijn voor de wedstrijd en ons best doen. Als ik het Ajax-shirt aantrek, heb ik altijd een speciaal gevoel. Ik speel voor mijn droomclub."

Met nog twee wedstrijden te gaan in de Eredivisie staat Ajax op 96 doelpunten. Is de magische grens van 100 treffers in één Eredivisie-seizoen nog een doel voor de selectie? "Je moet altijd een doel hebben. We moeten plezier hebben tijdens de wedstrijd. Dan komen de goals vanzelf."

Tags

  • #AJAVVV

Socials

Gerelateerde artikelen

Still Dusan Tadic

Aanvoerder Tadic: 'Ze kunnen mij 24 uur per dag bellen'

Ajax heeft de dubbel op zak met nog twee wedstrijden te gaan in de Eredivisie. En dus is het een goed moment om alvast terug te blikken op het afgelopen seizoen met captain Dusan Tadic. "We hebben laten zien dat er een grote saamhorigheid is binnen de hele club."

Tags

  • #Tadic

Socials

Thumb Schaal

Ajax laat kampioensschaal omsmelten voor fans

Na een bijzondere voetbaljaargang zonder supporters in het stadion, heeft Ajax besloten om de gewonnen kampioensschaal om te laten smelten. Van de schaal zijn ruim 42.000 kleine kampioenssterren gemaakt. Iedere seizoenkaarthouder ontvangt vanaf woensdag zijn of haar deel van de kampioensschaal, of zoals Ajax het zelf noemt: ‘a piece of Ajax’. Op deze manier deelt de club het kampioenschap en de 35e schaal letterlijk met de fans.

Tags

  • #XXXV

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl