In beeld | Zo werkt Ajax toe naar het thuisduel met FC Utrecht

ETH2
ETH2

Ajax trainde zaterdagmiddag op sportcomplex de Toekomst voor het laatst in aanloop naar het treffen met FC Utrecht. De heerlijke UEFA Champions League-avond van dinsdag ligt achter ons; het is weer tijd voor de Eredivisie.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Trainer Erik ten Hag zal zijn ploeg na de succesvolle week vooral scherp willen houden richting FC Utrecht. Op de Toekomst werd zaterdag dan ook veelal tactisch getraind.

De laatste twee ontmoetingen met de tegenstander uit de Domstad brachten overigens wisselend resultaat. Thuis speelde Ajax met 1-1 gelijk. In Utrecht wonnen de Amsterdammers met 0-3. 

De wedstrijd begint zondagmiddag om 14:30 uur, wederom in een volle Johan Cruijff ArenA. Scheidsrechter van dienst is Bas Nijhuis. Hij wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Charl Schaap. Allard Lindhout is de VAR in Zeist.

FC Utrecht bezet momenteel de vijfde plek in de Eredivisie. Ajax staat bovenaan, met 19 punten uit zeven wedstrijden. 

Gerelateerde artikelen

Interview Martinez

Nieuw contract voor Martínez: 'Voel me sterker dan ooit'

Lisandro Martínez tekende vrijdagmiddag een vernieuwde overeenkomst bij Ajax. De Argentijnse verdediger, die 91 officiële wedstrijden speelde in Amsterdamse dienst, staat nu tot medio 2025 onder contract. Martínez laat weten dat hij zich bij Ajax sterker voelt dan ooit.

Tags

  • #Martínez

Socials