Nieuw contract voor Martínez: 'Voel me sterker dan ooit'

Lisandro Martínez tekende vrijdagmiddag een vernieuwde overeenkomst bij Ajax. De Argentijnse verdediger, die 91 officiële wedstrijden speelde in Amsterdamse dienst, staat nu tot medio 2025 onder contract. Martínez laat weten dat hij zich bij Ajax sterker voelt dan ooit.

Tags

  • #Martínez

Socials

De linkspoot is gelukkig met zijn nieuwe contract. "Ik ben heel erg blij. Ik ben trots op deze grote stap in mijn loopbaan. Er komt heel wat emotie los en ik heb zin om nog meer van mezelf te laten zien."

Groei
Martínez voelt zich gewaardeerd in Amsterdam. Zowel op voetbaltechnisch als op sociaal vlak. "Voor elke speler is het fijn om je bij je club belangrijk te voelen. Ik heb altijd veel liefde gevoeld van mensen binnen de club. Ook daar ben ik heel blij mee."

"Ik ben hier enorm gegroeid", besluit de Argentijn. "Ik denk dat mijn eerste twee seizoenen goed waren, maar ik ben ervan overtuigd dat dit jaar nog beter zal zijn. Ik ben hier een veel sterkere en slimmere speler geworden, met meer rust aan de bal."

Tags

  • #Martínez

Socials

Gerelateerde artikelen

Jasje 1420

Vernieuwd contract Lisandro Martínez

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Lisandro Martínez over een vernieuwde verbintenis. De verdediger tekende een contract dat met terugwerkende kracht per 1 juli 2021 is ingegaan en loopt tot en met 30 juni 2025. Zijn oude contract bij de club liep nog tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Martínez

Socials

Timber5

Van Gaal roept vijf Ajacieden op voor Oranje

Bondscoach Louis van Gaal heeft vijf Ajacieden opgeroepen voor de interlands tegen Letland en Gibraltar. Steven Berghuis, Daley Blind, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Jurriën Timber behoren tot de selectie van het Nederlands elftal.

Tags

  • #Interlands

Socials