In beeld | Zo zag de drukbezochte signeersessie met Litmanen eruit in de Ajax Fanshop ArenA

Jarilitmanen1280
Jarilitmanen1280

Ajax-icoon Jari Litmanen was vrijdagochtend in de Ajax Fanshop bij de Johan Cruijff ArenA voor een signeersessie voor het boek Het Ajax Shirt. Supporters stonden in de rij om met de Fin op de foto te gaan en een handtekening te scoren.

Tags

  • #Litmanen

Socials

Vaders kwamen met hun zoontjes naar de Fanshop voor de signeersessie, waarbij de papa's vaker meer gespannen leken dan het kleine kroost. De winkel liep in ieder geval goed vol dankzij de aanwezigheid van de 51-jarige Fin. De clublegende bleek onverminderd populair bij de Ajax-achterban.

In Het Ajax Shirt - de glorie van rood en wit wordt een grote verscheidenheid aan Ajax-shirts op prachtige wijze weergegeven. Elk shirt heeft zijn eigen verhaal. Ook Litmanen speelt een rol in het boek. Er wordt zelfs een speciale editie uitgegeven rondom de voormalig nummer tien van Ajax. Het rijk geïllustreerde boek is vanaf begin volgende week ook te koop in de online Ajax Fanshop

De hoofdrolspeler van de ochtend voetbalde tussen 1992 en 2003 verdeeld over twee periodes maar liefst 255 officiële duels in Ajax 1. Hij kende zijn grootste successen in de jaren negentig in het rood en wit. Litmanens inbreng was van enorm belang in de UEFA Champions League-campagne van 1995.

Gerelateerde artikelen

Litmanenajax

'Abraham' Litmanen in speciale Ajax Podcast: ‘Ajax gaf mij de tijd’

Jari Litmanen is jarig! De Ajax-legende is op zaterdag 20 februari vijftig geworden. Een prachtige mijlpaal in het leven van de Fin. Al denkt hij daar zelf anders over. “Ik voel me meer ‘dertig plus’. Maar goed, de mensen herinneren me aan dat ik vijftig ben geworden”, lacht hij in de nieuwe Ajax Podcast.

Tags

  • #AjaxPodcast
  • #Litmanen

Socials