Informatie kaartverkoop Europese voorrondes

Passe Partouts 1920
Passe Partouts 1920

De Europese voorrondes van het seizoen 2024/2025 beginnen voor Ajax in juli. Het is vanaf dinsdag 11 juni mogelijk om een blinde passe-partout te bemachtigen en jezelf te verzekeren van een plek bij de thuiswedstrijd in de tweede en derde kwalificatieronde. De kaarten zijn beschikbaar vanaf € 25.

Tags

 • #UEL

Socials

Europees kwalificatieprogramma
Ajax start het Europese seizoen met een tweeluik in de tweede kwalificatieronde van de UEFA Europa League. Bij een positief resultaat stromen de Ajacieden door naar de derde kwalificatieronde van de Europa League. Bij een uitschakeling in de tweede kwalificatieronde zet Ajax het Europese seizoen voort in de derde kwalificatieronde van de UEFA Conference League. De lotingen van 19 juni en 22 juli bepalen de data, speeltijden en tegenstanders.

 • Tweede kwalificatieronde Europa League
  Mogelijke speeldata thuiswedstrijd: 25 juli en 1 augustus
  Loting: woensdag 19 juni
 • Derde kwalificatieronde Europa League of Conference League
  Mogelijke speeldata thuiswedstrijd: 8 en 15 augustus
  Loting: maandag 22 juli 

Blinde passe-partout
Voordat de lotingen plaatsvinden kun je jezelf met een blinde passe-partout verzekeren van een plek bij de twee thuiswedstrijden. De prijs van een passe-partout is ongeveer 25 procent goedkoper dan twee losse kaarten. Het is voor seizoenkaarthouders vanaf dinsdag 11 juni 14:00 uur mogelijk om twee passe-partouts per seizoenkaart te bestellen. Er is voor deze wedstrijden geen eigen plek reservering.

Vanaf vrijdag 14 juni 10:00 uur kunnen leden van Supportersvereniging Ajax twee passe-partouts per lidmaatschap bestellen. Het aantal beschikbare blinde passe-partouts is beperkt en er vindt geen passe-partout verkoop meer plaats na de loting van 19 juni.

Verkoopschema Europese Duels

F-Side
Seizoenkaarthouders van de F-Side kunnen vanaf dinsdag 11 juni 14:00 uur een passe-partout voor hun vakken bestellen.

Mindervaliden
Mindervalide seizoenkaarthouders kunnen vanaf woensdag 12 juni 10:00 uur een setje kaarten bestellen. Vanaf zaterdag 15 juni is dit mogelijk voor mindervalide Club Card houders.

Losse kaartverkoop
Meer informatie over de losse kaartverkoop per voorronde volgt zodra de tegenstanders en het speelschema bekend zijn. Wil je bericht ontvangen wanneer de verkoop start, laat dan hier je gegevens achter.

Gerelateerde artikelen

Slotbijeenkomst1920

Opleiden, Ajax en partnerclubs vormen driehoek: 'Filosofie van Ajax omarmen'

"Ajax wil graag aan de top van de voetbalpiramide staan, maar ook zijn verantwoordelijkheid nemen voor de rest van de piramide." In één krachtige zin vatte het hoofd van de Ajax Coaching Academy Corné Groenendijk de slotbijeenkomst samen van Ajax' opleidingsjaar. Zondag werd er op sportcomplex de Toekomst gezamenlijk met partnerclubs en Ajax-medewerkers teruggekeken op een jaar van leren, ontwikkelen en presteren.

Tags

 • #ACA

Socials