Informatie kaartverkoop UEFA Europa League play-offs

HL 1920
HL 1920

De UEFA Europa League-loting heeft uitgewezen dat de winnaar van FC Astana – Ludogorets onze tegenstander wordt tijdens de play-offs. De definitieve tegenstander wordt na de wedstrijd op 17 augustus bekend. Ajax speelt eerst het uitduel op 24 augustus, op 31 augustus volgt de return in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UEL

Socials

Voor seizoenkaarthouders is vanaf 9 augustus 10:00 uur hun plek gereserveerd, tot en met 13 augustus kunnen zij deze reservering met 10 procent korting afnemen. Hierna vervalt de reservering en de korting.

Vanaf maandag 14 augustus 14:00 uur kunnen zij een kaart bijbestellen, maximaal twee indien meerdere seizoenkaarten. Op dinsdag 15 augustus kunnen de leden van de Supportersvereniging vanaf 10:00 uur twee kaarten afnemen, gevolgd door de Club Card houders en fans met geverifieerde accounts op 16 augustus.

Uitduel
Meer informatie over het uitduel volgt via de officiƫle Ajax-kanalen zodra er meer bekend is.

Gerelateerde artikelen

Loting EL 1920

Ajax tegen winnaar FC Astana - Ludogorets

Ajax is maandagmiddag bij de loting voor de play-off van de UEFA Europa League gekoppeld aan de winnaar FC Astana - Ludogorets. Ajax begint met een uitwedstrijd op 24 augustus. De return is op 31 augustus.

Tags

  • #UEL

Socials

Brob 1920

Alles over de loting van de play-offs in de UEFA Europa League

Ajax zit maandagmiddag in de koker voor de voorronde van de Europa League. De loting vindt plaats om 13:00 uur in het Zwitserse Nyon en is live te volgen via de website van de UEFA. De Amsterdammers hebben vanwege het bereiken van de derde plek in de Eredivisie een beschermde status.

Tags

  • #UEL

Socials

Derdeshirt Thumb 1920

Ajacieden schitteren bij lancering derde tenue

Ajax en adidas lanceerden vrijdagochtend het derde tenue met een speciale video. Hierin speelden onder andere legendes Jari Litmanen en Klaas-Jan Huntelaar een fraaie rol. Ook spelers als Silvano Vos, Mika Godts, Anass Salah-Eddine en speelsters Rosa van Gool en Lily Yohannes zijn terug te vinden in de prachtige video.

Tags

  • #adidas

Socials