Informatie kaartverkoop resterende thuisduels Eredivisie

Ticketverkoop 1420
Ticketverkoop 1420

Nu het weer mogelijk is om alle wedstrijden in een volle Johan Cruijff ArenA te spelen, start aankomende week de losse kaartverkoop voor de laatste thuiswedstrijden in de Eredivisie.

Tags

  • #Kaartverkoop

Socials

Ajax - Feyenoord
Op zondag 20 maart speelt Ajax om 14.30 uur De Klassieker in eigen huis. Kaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf dinsdag 8 maart 10:00 uur verkrijgbaar in de online ticketshop.

Na de seizoenkaarthouders zijn op donderdag 10 maart vanaf 10:00 uur de leden van de Supportersvereniging aan de beurt. Vanaf vrijdag 11 maart 10:00 uur kunnen ook de Club Cardhouders een kaart bestellen.

Overige wedstrijden
Naast tickets voor De Klassieker zijn vanaf dinsdag 8 maart 10:00 uur ook kaarten verkrijgbaar in de Ticketshop voor de resterende thuisduels met Sparta, PEC Zwolle en SC Heerenveen. Voor deze wedstrijden geldt geen Club Card verplichting. De verkoop verloopt volgens onderstaand schema.

Op de hoogte blijven?
Wil je berichten ontvangen als de verkoop van start gaat, laat dan hier je gegevens achter.

Tags

  • #Kaartverkoop

Socials

Gerelateerde artikelen

Higler 880

Dennis Higler scheidsrechter bij Ajax – RKC

Dennis Higler fluit zondag het competitieduel tussen Ajax en RKC. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA bijgestaan door assistenten Mario Diks en Yorick Weterings. Alex Bos is de vierde official en Rob Dieperink de VAR.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Berghuisgoaltje1280

Highlights AZ - Ajax | Victorie in Alkmaar

Ajax won donderdagavond in de halve finale van de KNVB Beker met 0-2 van AZ. Dankzij goals van Steven Berghuis en Davy Klaassen plaatsten de Ajacieden zich voor de 27e bekerfinale in de clubhistorie.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AZAJA

Socials