Info kaartverkoop twaalfde editie Future Cup

Future Cup Header 1920
Future Cup Header 1920

De twaalfde editie van de Future Cup wordt op zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april gehouden op sportcomplex de Toekomst. De kaartverkoop voor het internationaal hoog aangeschreven jeugdtoernooi voor O17-elftallen start donderdag om 12:00 uur.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Bestel je tickets

Deelnemersveld
Naast Ajax O17 nemen Anderlecht, Paris Saint-Germain, Manchester City, FC Nordsjælland, CF Pachuca, Sporting Portugal en FK Partizan deel aan het toernooi. Lees meer over alle deelnemers.

Het is mogelijk om voor iedere dag een apart ticket te kopen. De kaartprijs voor de zaterdag is € 7,50, voor zondag € 5 en voor de finaledag op maandag € 10. Per account kunnen er maximaal tien tickets worden besteld.

Internationale opleidingen
Hoofd Ontwikkeling Casimir Westerveld is blij met het deelnemersveld. "We zijn er deze editie in geslaagd om stuk voor stuk heel goede internationale jeugdopleidingen binnen te halen. Al deze clubs staan namelijk hoog in de ranking op het gebied van het afleveren van spelers aan het profvoetbal en de grote competities. Het is voor onze spelers en supporters heel mooi dat er verschillende culturen en speelstijlen deelnemen aan de Future Cup. De twaalfde editie wordt naar onze verwachting een mix van interessante teams en een heel hoog niveau van individuele toptalenten."

De eerste editie van de Future Cup vond plaats in het paasweekend van 2010. Ajax behaalde in totaal vijf keer de eindwinst op het toernooi. De laatst gespeelde editie, in 2023, werd gewonnen door FC Nordsjælland. Ajacieden als Davy Klaassen, Abdelhak Nouri, Matthijs de Ligt en Naci Ünüvar werden ooit al eens uitgeroepen tot beste speler van het prestigieuze toernooi.

Gerelateerde artikelen

Deelnemers Header 1920

Future Cup 2024 | Dit zijn de deelnemers

Het deelnemersveld van de twaalfde editie van de Future Cup is bekend. Met onder meer drie debutanten, twee vaste deelnemers en de winnaar van vorig jaar zijn er weer genoeg internationale topspelers te vinden op sportcomplex de Toekomst tijdens het paasweekend op 30, 31 maart en 1 april. Wie er meedoen lees je hier.

Tags

  • #FutureCup

Socials

All Eyes On The Future Cup Header

Special | All Eyes on the Future Cup

De Future Cup keerde afgelopen paasweekend na drie jaar afwezigheid terug op sportcomplex de Toekomst. Wij volgden Ajax O17 drie dagen lang op de voet tijdens het prestigieuze jeugdtoernooi in Amsterdam. Aan de hand van exclusieve beelden maak je kennis met het talentvolle team van Yuri Rose in de special 'All Eyes on the Future Cup'.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Header Eind 1280

FC Nordsjælland wint Future Cup

De finaledag van de Future Cup op sportcomplex de Toekomst is afgelopen. De beslissingen zijn gevallen. Lees hier alles over de derde dag van het toernooi.

Tags

  • #FutureCup

Socials