Liveblog

Aan het verbinden . . .

FC Nordsjælland wint Future Cup

Dag drie van de Future Cup zit erop. FC Nordsjælland heeft het toernooi gewonnen dankzij een 3-0-overwinning op Ajax in de finale. Lees hier alles over de finaledag op sportcomplex de Toekomst.

Liveblog

19:52


19:01

El Aissati 🤝 Brobbey

Ajax Trophy ??

Yasser El Aissati, aanvoerder van Ajax O17 tijdens de finale, kreeg tijdens de ceremonie van Ajax-spits Brian Brobbey de bokaal voor de tweede plek overhandigd.


18:28

'Zuur, maar terecht verloren'

Yuri Rose en Yasser El Aissati stonden na afloop van de verloren finale in de Future Cup tegen FC Nordsjælland voor de camera. Berusting overheerst bij het tweetal, dat ondanks de nederlaag, ook trots is. "Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen."


17:56

Winsley Boteli 🔝

Topscorers ??

Met vier doelpunten is Winsley Boteli topscorer van de Future Cup 2023. De spits van Borussia Mönchengladbach ontving uit handen van de ouders van Noah Gesser de Noah Gesser Trophy. 


17:45

FC Nordsjælland ontvangt beker

Klaas Jan Huntelaar feliciteert FC Nordsjælland met het winnen van de Future Cup. De uitgelaten Denen nemen de bokaal in ontvangst en volgen Juventus (2019) op als winnaar van het internationale jeugdtoernooi op de Toekomst.


17:40

Speler van het Toernooi

Best Player ??

Villum Berthelsen is door Sjaak Swart uitgeroepen tot Speler van het Toernooi. De nummer tien van FC Nordsjælland ontving de bokaal uit handen van 'Mister Ajax' na afloop van de finale.


17:29

Highlights Ajax - FC Nordsjælland 📹

FC Nordsjælland heeft de elfde editie van de Future Cup gewonnen. In de finale werd Ajax O17 met 3-0 verslagen. De Deense goals kwamen van Balder Magui, Prince Amoako en Oliver Bødker. Bekijk hier de highlights van de eindstrijd.


17:18

Uitslagen & eindstand 📊

De Future Cup 2023 zit erop. Dit zijn de uitslagen van dag drie én de eindstand van het toernooi. 


17:04

FC Nordsjælland wint elfde editie Future Cup

Eind FCN ??

Afgelopen. Debutant FC Nordsjælland wint met 3-0 van Ajax O17 in de finale van de Future Cup. De Deense goals kwamen van Balder Magui, Prince Amoako en Oliver Bødker.


16:49

Laatste kwartier 🕒

Finale 2 ??

De tweede helft is halverwege en de stand is onveranderd. Ajax O17 probeert er nog een wedstrijd van te maken, maar kan geen vuist maken. De Denen lijken een zorgeloze tweede helft te hebben op weg naar de eindzege.


16:32

FC Nordsjælland ruim aan de leiding

Het is rust bij de finale van de Future Cup. FC Nordsjælland leidt na dertig minuten spelen met 3-0. Ajax komt er niet aan te pas en is verder dan de vroege mogelijkheid van Kayden Wolff en een kopbal van Don O'Niel niet gekomen.

Ruststand:
Finale: Ajax - FC Nordsjælland 0-3


16:26

Derde Deense goal

FC Nordsjælland maakt nog voor de rust de derde treffer. Een hoekschop vanaf de rechterkant wordt door verdediger Oliver Bødker ingekopt. Een moeizame opgave voor de Ajacieden.


16:16

0-2 voor FC Nordsjælland

Ajax FCN 5 ??

Na een foute pass in de opbouw van Ajax verdubbelen de Denen de voorsprong. Prince Amoako straft de slordigheid af en knalt de bal prachtig in de lange hoek. Doelman Tommy Setford is kansloos.


16:05

FC Nordsjælland op voorsprong 🇩🇰

De eerste grote kans voor de Denen is raak. Een voorzet van de linkerkant wordt bij de tweede paal binnengewerkt door Balder Magui: 0-1. Het eerste tegendoelpunt van Ajax O17 op deze Future Cup.


16:02

Wolff op de paal

Wát een begin van Ajax O17. Een schitterende bal van Don O'Niel zet Kayden Wolff vrij voor het doel. De aanvaller van Ajax ziet zijn schot via de voeten van de Deense doelman tegen de paal hobbelen. Een hele snelle voorsprong blijft uit. 


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Header Bounida 1280

Liveblog dag 2 | Ajax O17 naar halve finale Future Cup

Dag twee van de Future Cup is aangebroken. Op zondag 9 april worden de laatste groepswedstrijden afgewerkt en bepaalt wie er naar de halve finales op maandag gaat. Blijf hier op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Wolff Goal 1280

Liveblog dag 1 | Zes uit twee voor Ajax op Future Cup

De Future Cup is dit paasweekend na drie jaar afwezigheid teruggekeerd op sportcomplex de Toekomst. In dit liveblog blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit internationale jeugdtoernooi voor O17-elftallen.

Tags

  • #FutureCup

Socials

HL Ajax Juve 1280

Highlights Ajax O17 – Juventus | Zakelijk naar halve finale

Ajax O17 heeft zondag de halve finale van de Future Cup bereikt. De Ajacieden speelden met 0-0 gelijk tegen Juventus en treffen maandag Anderlecht. CF Pachuca versloeg Borussia Mönchengladbach met 2-3, waardoor de Italianen ook een plek bij de laatste vier wisten te bemachtigen.

Tags

  • #FutureCup
  • #AjaxO17

Socials