Informatie kaartverkoop UEFA Champions League

CL 1420
CL 1420

Het nieuwe UEFA Champions League-seizoen gaat bijna van start. Op donderdag 25 augustus zal de loting uitwijzen tegen wie Ajax gaat spelen in de groepsfase. Niet veel later wordt het definitieve speelschema bepaald.

Tags

  • #UCL

Socials

De mogelijke speeldata zijn:

- 6/7 september en 13/14 september
- 4/5 oktober en 11/12 oktober
- 25/26 oktober en 1/2 november

Kaartverkoop
Vanwege de korte tijd tussen de loting en de mogelijke eerste speeldatum, vindt vanaf 16 augustus exclusief voor seizoenkaarthouders de verkoop van blinde passe-partouts plaats. Deze passe-partouts geven toegang tot de drie thuiswedstrijden in de groepsfase. Omdat de tegenstanders en speeldata op moment van verkoop nog niet bekend zijn, spreken we van een 'blinde passe-partout'.

Vanaf 30 augustus start de losse kaartverkoop van de Europese wedstrijden. Meer informatie over deze losse kaartverkoop volgt zodra tegenstanders en het speelschema bekend zijn.

Gerelateerde artikelen

Open Training 1280

Open training op de Toekomst

De selectie van Ajax traint op woensdag 17 augustus op sportcomplex de Toekomst en jij kan daar als fan bij aanwezig zijn. De open training is gratis toegankelijk en begint vanaf 10:30 uur.

Tags

  • #OpenTraining

Socials

Antony Gro 880

In de spotlight | Antony op dreef tegen FC Groningen

Antony liet tijdens het eerste thuisduel van de competitie met FC Groningen fraaie dingen zien op het veld. Onze cameraman volgde de Braziliaan gedurende de wedstrijd en dat leverde deze heerlijke beelden op.

Tags

  • #AJAGRO
  • #Antony

Socials

Antony12802

Highlights Ajax – FC Groningen | Hoogstandjes in de hitte

Ajax heeft zondagmiddag ook de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in winst omgezet. In de Johan Cruijff ArenA legden de Ajacieden in tropische omstandigheden een zeer overtuigend optreden op de mat en walsten ze over FC Groningen heen: 6-1. Steven Bergwijn blonk uit met de eerste hattrick uit zijn carrière.

Tags

  • #AJAGRO

Socials