Open training op de Toekomst

Open Training 1280
Open Training 1280

De selectie van Ajax traint op woensdag 17 augustus op sportcomplex de Toekomst en jij kan daar als fan bij aanwezig zijn. De open training is gratis toegankelijk en begint vanaf 10:30 uur.

Tags

  • #OpenTraining

Socials

De poorten van het trainingscomplex zijn vanaf 09:30 uur geopend voor het publiek. Kom op tijd, want als het terrein vol is worden er geen supporters meer toegelaten.

De selectie van Alfred Schreuder hield tijdens de voorbereiding in Oostenrijk ook een open training. Dat evenement in Bramberg am Wildkogel werd ontzettend goed bezocht. Als je er in het Alpenland niet bij kon zijn, is dit jouw kans om een training van jouw favoriete club bij te wonen.

De oefensessie wordt ook live uitgezonden op Ajax.nl en in de Ajax App. Houd de Ajax-kanalen in aanloop naar de open training ook in de gaten voor last-minute wijzigingen vanwege de weersomstandigheden. 

Gerelateerde artikelen

Antony12802

Highlights Ajax – FC Groningen | Hoogstandjes in de hitte

Ajax heeft zondagmiddag ook de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in winst omgezet. In de Johan Cruijff ArenA legden de Ajacieden in tropische omstandigheden een zeer overtuigend optreden op de mat en walsten ze over FC Groningen heen: 6-1. Steven Bergwijn blonk uit met de eerste hattrick uit zijn carrière.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Bergwijn1280

Verslag | Hattrick voor Bergwijn in eerste thuiswedstrijd in Eredivisie

Ajax heeft zondagmiddag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Eredivisie-seizoen overtuigend gewonnen. In de Johan Cruijff ArenA wonnen de Ajacieden met 6-1 van FC Groningen. Steven Bergwijn (3), Antony, Kenneth Taylor en Steven Berghuis namen de Amsterdamse treffers voor hun rekening.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Header Timber 880

In beeld | Laatste training voor FC Groningen-thuis

Ajax heeft zaterdagmiddag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Groningen. Het duel met de Groningers begint zondag om 14:30 uur.

Tags

  • #AJAGRO

Socials