Informatie over de seizoenkaartverlenging

Kampioen 1420 2022 05 11 Ajax SC Heerenveen 00147
Kampioen 1420 2022 05 11 Ajax SC Heerenveen 00147

Voor alweer de 36e keer bleef de schaal in Amsterdam. En dat hebben we mede aan de steun van jullie, onze fans, te danken. Vol verwachting kijken we uit naar volgend seizoen, waarin we weer samen de strijd aangaan voor het kampioenschap. Met dit in het achterhoofd start de seizoenkaartverlenging voor het seizoen 2022/2023 op dinsdag 24 mei.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Verlengen
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dinsdag 24 mei en tot en met 30 juni hun seizoenkaart(en) verlengen in de Ticketshop. Na twee seizoenen zonder prijsverhoging is de prijs van de seizoenkaart met 5% licht gestegen. Dit is mede gebaseerd op het hoge actuele inflatiepercentage. Voordelen als de 10% korting in de Official Ajax Fanshop en voorrang bij kaartverkoop voor onder meer Europese duels en KNVB Beker-wedstrijden blijven uiteraard gewoon van kracht.

Ticket resale
Daarnaast is onlangs het nieuwe ticket resale platform gelanceerd. Hiermee kunnen seizoenkaarthouders op een betrouwbare en legale manier hun digitale ticket makkelijk doorverkopen via de Ajax App, mochten zij zelf niet naar de wedstrijd kunnen.

Verplaatsing en nieuwe seizoenkaarten
Het is voor seizoenkaarthouders vooralsnog niet mogelijk om te verplaatsen of een extra seizoenkaart bij te kopen. Ook worden er nog geen nieuwe seizoenkaarten verkocht. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met 30 juni verlengen, na deze verlengperiode gaan we de situatie opnieuw bekijken.

Mochten er dan weer seizoenkaarten beschikbaar zijn, dan delen we dit via onze kanalen. Wil je bericht ontvangen als dit gebeurt? Laat dan hier weten dat je interesse hebt.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Gerelateerde artikelen