Alle informatie over de kaartverkoop van de halve finale van de Eredivisie Cup

Grant PSV 1420
Grant PSV 1420

Ajax speelt op zondag 29 mei de return in de halve finale van de Eredivisie Cup tegen PSV. De eerste halve finale wordt op 26 mei in Eindhoven gespeeld. De kaartverkoop voor het duel in Amsterdam op 29 mei is gestart.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Kaartverkoop
Ajax – PSV wordt 29 mei vanaf 14:30 uur gespeeld op sportcomplex de Toekomst. Het duel vindt niet plaats op het hoofdveld maar op veld één. Rondom dit veld zijn minder zitplaatsen beschikbaar waardoor er een vrij verkoop is. Het is niet mogelijk om vooraf een zitplaats te reserveren. Indien de tribune vol is, dan zijn er staanplaatsen beschikbaar rondom het veld. Gezien deze wijziging is de ticketprijs aangepast. Een ticket voor Ajax – PSV kost € 2,50 per persoon (ongeacht leeftijd).

Kaarten voor het duel zijn hier te krijgen.

Eredivisie Cup
Het seizoen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen was onderverdeeld in drie periodes. Ajax en FC Twente plaatsten zich al eerder in het seizoen voor de halve finales van de Eredivisie Cup. Het eindklassement bepaalt dat PSV en ADO Den Haag als nummers drie en vier zich ook kwalificeerden.

De halve finales staan gepland op 26 en 29 mei 2022, waarin Ajax het tegen PSV opneemt. In de andere halve finale strijden FC Twente en ADO Den Haag om een plek in de eindstrijd. De finale om de Eredivisie Cup wordt op zondag 5 juni gespeeld. Alle wedstrijden worden afgetrapt om 14:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumb 880

Highlights Feyenoord – Ajax Vrouwen | Ajacieden beslissen duel al voor rust

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag op overtuigende wijze afgerekend met Feyenoord. De Amsterdammers hadden slechts één helft nodig om de Klassieker in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen naar zich toe trekken. Dankzij goals van Romée Leuchter, Nikita Tromp, Chasity Grant en Victoria Pelova stond het na ruim 35 minuten al 1-4, daar bleef het bij.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Trompstill1280

Zo beleven de Ajax Vrouwen de titelontknoping: 'We zitten FC Twente op de hielen'

De Ajax Vrouwen zijn in een spannende titelrace verwikkeld met FC Twente. De achterstand op de koploper bedraagt drie punten met nog twee wedstrijden te gaan, alleen het doelsaldo van de Twentenaren is veel beter. Eerst neemt de ploeg van Danny Schenkel het zaterdag op tegen Feyenoord. Vrijdag 20 mei staat er een onderlinge confrontatie met de Enschedeërs op het programma. We blikken vooruit met Schenkel en Nikita Tromp.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials