Informatie over kaartverkoop Ajax Vrouwen - sc Heerenveen

Kaartverkoopajaxvrouwenheerenveen
Kaartverkoopajaxvrouwenheerenveen

De Ajax Vrouwen spelen vrijdag 24 september 19:30 uur tegen sc Heerenveen. Deze wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen vindt plaats op sportcomplex De Toekomst. Kaarten zijn vanaf € 2,50 te koop via de online ticketshop.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

 

Tickets zijn te koop voor € 2,50 voor fans tot 13 jaar, vanaf 13 jaar kost een ticket € 7.

Ook zijn er familietickets te koop voor een totaalprijs van € 15. Het familieticket geeft recht tot toegang voor twee bezoekers tot 13 jaar en twee bezoekers van 13 jaar en ouder.

Er vindt een vrije verkoop plaats en je kunt per bestelling maximaal 4 tickets aanschaffen.

Klik hier om kaarten te kopen voor deze wedstrijd.

Met ingang van dit seizoen vindt er bij wedstrijden van de Ajax Vrouwen kaartverkoop plaats. De kaarten zijn alleen te koop via de online ticketshop: er is geen kassaverkoop op de Toekomst.


Wedstrijdbezoek
Voor het bezoeken van dit duel op de Toekomst dien je het volgende geregeld te hebben;

 Een bewijs uit de CoronaCheck-app: dit kan een herstelbewijs, negatief testbewijs of bewijs van volledige vaccinatie zijn.

 Mobile ticket(s): voor de komende duels ontvang je de wedstrijdtickets als mobile ticket in de Ajax App.

 Verificatie van je account: verifieer voor je wedstrijdbezoek eenmalig je account via idregistratie.ajax.nl

Voor dit duel heb je een bewijs uit de CoronaCheck-app nodig. Deze kan je aanmaken op basis van de opties hieronder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven dit niet voor toegang te tonen. Wij raden om een geruime tijd voor je wedstrijdbezoek dit voor te bereiden. Meer informatie vind je op coronacheck.nl.

  • Vaccinatiebewijs: deze kan je 14 dagen na je laatste vaccinatie aanmaken in de CoronaCheck-app.
  • Negatieve testuitslag: Binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd doe je een eenmalige sneltest via testenvoortoegang.nl
  • Herstelbewijs: deze kan je aanmaken als dit geregistreerd staat via de CoronaCheck-app.

Alle informatie is gebaseerd op de huidige situatie en kan mogelijk veranderen bij ontwikkelingen of aanpassingen van de richtlijnen. Houd hiervoor de officiële Twitter-kanaal van Ajax Fancare in de gaten.

Mobile tickets
Voor de wedstrijden in het seizoen 2021/2022 worden de (seizoen)kaarten verstrekt als mobile ticket(s). Deze kun je uiterlijk 2 dagen voor het duel vinden en activeren in de Ajax App. Het is dus noodzakelijk dat je de Ajax App downloadt op je smartphone. Deze is gratis beschikbaar via de App Store of Google Play Store met de naam ‘Ajax Official App’. Sportcomplex de Toekomst is enkel toegankelijk met een mobile ticket, de seizoenkaartpas of e-ticket geven gezien de huidige situatie geen toegang meer.

Via de Ajax App heb je ook de mogelijkheid om je ticket te delen met een andere Ajacied als je niet de mogelijkheid hebt om de wedstrijd te bezoeken.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

ADO AV 880 II Copyright Proshots 13425691

Ajax Vrouwen morsen opnieuw kostbare punten

De Ajax Vrouwen hebben zondag een nieuwe misstap gemaakt in de Eredivisie. Een week na de verloren topper tegen FC Twente, hield ADO Den Haag de Ajacieden verrassend op 0-0. Ajax morste daarmee opnieuw kostbare punten in de strijd om de landstitel.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

ADO AV 880 Copyright Proshots 13426388

Samenvatting ADO Den Haag - Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben de derde wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. De ploeg van trainer Danny Schenkel ging zondag op bezoek bij de ploeg van Sjaak Polak. In de Hofstad bleef het 0-0.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumbfoto2

Samenvatting Ajax Vrouwen - FC Twente

De Ajax Vrouwen speelden thuis tegen FC Twente een prima wedstrijd, maar misten een groot aantal opgelegde kansen. De bezoekers waren een stuk effectiever en wonnen met 0-1.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl