Informatie over losse kaartverkoop Eredivisie

Stadion 1920
Stadion 1920

Op dinsdag 11 juli start de kaartverkoop van alle thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft, waaronder die tegen AZ, Feyenoord en Heracles. Door het hoge aantal seizoenkaarthouders zal de beschikbaarheid echter beperkt zijn.

Tags

  • #2023/2024

Socials

Verkoopschema
Vanaf dinsdag 11 juli 10:00 uur kunnen seizoenkaarthouders één kaart per wedstrijd bijkopen, bij meerdere seizoenkaarten maximaal twee kaarten. Het is niet mogelijk om voor De Klassieker extra kaarten te kopen.

Leden van Supportersvereniging Ajax kunnen vanaf donderdag 13 juli 10:00 uur kaarten kopen. Op vrijdag 14 juli volgen Club Cardhouders en alle Ajacieden met een geverifieerd account.

Gekochte kaarten worden als mobile ticket in de Official Ajax App verstrekt. Voor het kopen van wedstrijdtickets en het bezoeken van wedstrijden dien je je daarom te registreren in de Official Ajax App en je identiteit te verifiëren met je eigen identificatiebewijs. Nog geen geverifieerd account? Maak er dan hier eenvoudig een aan om vanaf vrijdag 14 juli kaarten te kunnen kopen.

Mindervalide
De losse kaarten voor de mindervaliden vakken zijn vanaf zaterdag 15 juli 10:00 uur te koop voor Mindervalide Club Cardhouders, zij kunnen 1 set kaarten bestellen.

Samen naar de wedstrijd?
Wil je met andere Ajacieden naar de wedstrijd? Voeg deze personen dan toe aan Friends & Family in je 'Mijn Ajax' account. Na acceptatie van de uitnodiging kan je eenvoudig kaarten voor elkaar bestellen. We raden aan om dit ruim voor de verkoop te doen.

Op de hoogte blijven?
Wil je bericht ontvangen als de verkoop van start gaat, laat dan hier je gegevens achter.

Gerelateerde artikelen

Vandenboomen1920

Samenvatting Ajax - FC Den Bosch

De oefencampagne is afgetrapt. Ajax opende de voorbereiding van het nieuwe seizoen zaterdag met een wedstrijd tegen FC Den Bosch. In de beide helften stond er een totaal ander Ajax op het veld. Na een 0-2-achterstand lukte het de Ajacieden via Gabriel Misehouy en David Kalokoh om de stand in evenwicht te brengen.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJADBO

Socials

Open Dag Kvk

Ajax Open Dag: alle informatie op een rij

Op dinsdag 8 augustus vindt de Ajax Open Dag plaats en worden de selectie en staf voorgesteld aan de supporters. Daarnaast kunnen jonge Ajacieden de club beter leren kennen en hun favoriete spelers van dichtbij zien.

Tags

  • #OpenDag

Socials

Steijn Artikel Kvk

Informatie kaartverkoop oefenduels

Het oefenprogramma van Ajax tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen is bekend. De ploeg van Maurice Steijn werkt diverse oefenduels af voordat de Eredivisie op zaterdag 12 augustus voor Ajax begint. De informatie over de kaartverkoop hiervan vind je hier.

Tags

  • #PreSeason

Socials