Inside Ajax is vrijdagavond weer terug!

INSIDEAJAX
INSIDEAJAX

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. Komende zaterdag (7 augustus) speelt Ajax voor de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Een dag eerder begint ook het nieuwe seizoen van Inside Ajax op Ziggo Sport.

Tags

  • #InsideAjax

Socials

Inside Ajax is het wekelijks terugkerende programma op Ziggo Sport. Iedere vrijdagavond word je aan de hand van presentator David the Host voorzien van kijkjes achter de schermen, exclusieve interviews en achtergronden van spelers zoals je ze nog niet eerder zag.

Berghuis over #23
In de eerste aflevering spreken we uitgebreid met Steven Berghuis over zijn keuze voor 23 op de rug. Ook wordt de kennis van de vleugelaanvaller wat betreft zijn voorgangers met dat rugnummer bij Ajax getest.

Verder waren we behind the scenes bij het maken van de gifjes en de opstellingsvideo. Jullie krijgen natuurlijk altijd de eindresultaten van onze online uitingen te zien, maar hoe gaat dat achter de schermen in zijn werk? Je ziet het in de eerste aflevering van Inside Ajax, die vrijdagavond om 19:30 uur begint.

Tags

  • #InsideAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Danilo

Highlights Ajax - Leeds (avond) | Genieten in Johan Cruijff ArenA

Ook deel twee van het dubbele programma tegen Leeds United werd overtuigend gewonnen door Ajax. In een sfeervolle Johan Cruijff ArenA zegevierde de hoofdmacht van Ajax in de avondwedstrijd met 4-0. Vooral het spel voor rust was genieten geblazen.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJALEE

Socials

Kuipers 880

Afzwaaiende Kuipers fluit duel om Johan Cruijff Schaal

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal XXV wordt zaterdag geleid door Björn Kuipers. De scheidsrechter fluit om 20:00 uur voor de aftrap van het treffen tussen kampioen en bekerwinnaar Ajax en PSV. Het topduel in de Johan Cruijff ArenA is de laatste wedstrijd in de glansrijke carrière van Kuipers.

Tags

  • #AJAPSV

Socials