Jaarverslag Ajax Foundation 2022/2023 gepubliceerd

Jaarverslagfoundation1920
Jaarverslagfoundation1920

Het seizoen 2022/2023 is voor de Ajax Foundation goed verlopen. Dankzij verschillende projecten zijn er dit jaar weer veel jongeren geholpen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Daarnaast heeft de Ajax Foundation gezorgd voor nog meer bewustwording van het gedrag en gedragingen van Amsterdamse jongeren.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

De Ajax Foundation concludeert uit het jaarverslag dat de onafhankelijke, maar aan Ajax gelieerde stichting nog steeds groeit. Door nog meer te focussen op de projecten en een stap te zetten wat betreft fondsenwerving, kijkt de Ajax Foundation met vertrouwen uit naar de toekomst.

Alle relevante data over de projecten van afgelopen jaar en de Ajax Foundation in zijn algemeen zijn terug te lezen in onderstaand jaarverslag.

Jaarverslag

Gerelateerde artikelen

S'coolheader

In beeld | Mundus College wint Ajax Foundation-project S'Cool

Het Mundus College is de winnaar geworden van S'Cool, een vijftienweeks maatschappelijk project van de Ajax Foundation. Op de school in Amsterdam-West werd de prijs uitgereikt door Daphne Koster, manager van de Ajax Vrouwen. S'Cool is een competitief scholenprogramma voor het voortgezet onderwijs waarbij jongeren (14-17 jaar) aan de slag gaan met het bepalen van hun eigen normen en waarden en die van hun school.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Jashisloh Foundation 1280

Jashisloh (11) neemt de lessen van de Ajax Foundation in zich op: 'Je moet het bespreekbaar maken'

De deur van één van de skyboxen in Johan Cruijff ArenA zwaait open. De elfjarige Jashisloh stapt in een flink tempo naar binnen en richt zijn ogen direct naar voren. Zijn blik gaat naar een glazen wand met uitzicht op het stadion. "Wow", zegt hij terwijl hij zijn handen drukt op het glas en zijn hoofd richting de wand beweegt. "Kijk, daar stond ik net nog", wijst hij naar de tribune. "Echt vet, dit."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials