João da Silva tekent eerste contract: 'Hard voor gewerkt'

Met hard werken heeft Miguel João da Silva naar eigen zeggen zijn eerste contract verdiend. Het vijftienjarige talent zette deze week zijn handtekening onder een gloednieuwe verbintenis. De spits schitterde het afgelopen seizoen in de jeugdopleiding bij Ajax O16 en Ajax O17 en is blij met het akkoord. "Maar ik moet nog iedere training en iedere wedstrijd beter worden."

Tags

  • #JoãoDaSilva

Socials

Gerelateerde artikelen

Dasilva1920

Ajax contracteert Miguel João da Silva

Ajax heeft Miguel João da Silva gecontracteerd. De Portugese jeugdspeler tekende een driejarige overeenkomst, met een looptijd tot en met 30 juni 2026. Het betreft het eerste contract voor de vijftienjarige spits.

Tags

  • #DaSilva

Socials

Donnywarmerdam1920

Ajax en De Graafschap akkoord over Warmerdam

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Donny Warmerdam en De Graafschap over de directe transfer van de middenvelder naar de eerstedivisieclub. Het contract van Warmerdam bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #Warmerdam

Socials

Maxdewaal1920

Ajax en Willem II akkoord over De Waal

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Max de Waal en Willem II over de directe transfer van de middenvelder naar de eerstedivisieclub. Het contract van De Waal bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #DeWaal

Socials