Jong Ajax oefent tegen Telstar

Skyevinkjongajax1920
Skyevinkjongajax1920

Jong Ajax oefent dinsdagmiddag 9 juli om 12:00 uur tegen Telstar. De wedstrijd is besloten en wordt afgewerkt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #JongAjax

Socials

De oefenwedstrijd tegen de eerstedivisionist uit Velsen-Zuid is voor Jong Ajax de aftrap van het nieuwe seizoen. De beloften worden dit seizoen gecoacht door Frank Peereboom. De Ajax-trainer had vorig seizoen Ajax O18 nog onder zijn hoede. Urby Emanuelson en Yuri Rose blijven, net als vorig jaar, als assistent-trainers verbonden aan Jong Ajax.

Gerelateerde artikelen

Still Peereboom

Peereboom: 'We zijn goed bezig en hebben er gewoon heel veel zin in'

Frank Peereboom maakt zich op voor zijn eerste klus als trainer in het betaalde voetbal. Hij is de opvolger van Dave Vos bij Jong Ajax. "Uiteraard willen we dat spelers debuteren bij Ajax 1, maar wel meer dan dat: zorgen dat ze een bijdrage kunnen gaan hebben. Als het weer lukt om daar één of twee spelers vast te krijgen, dan denk ik dat we als club tevreden zijn en als trainer ook.”

Tags

  • #Peereboom

Socials

Frank Peereboom (1)

Frank Peereboom nieuwe hoofdtrainer Jong Ajax

Ajax en Frank Peereboom hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de 45-jarige oefenmeester loopt tot en met 30 juni 2026. Zijn oude contract liep tot medio 2025. Peereboom wordt met ingang van dit seizoen hoofdtrainer van Jong Ajax.

Tags

  • #Peereboom

Socials

Concept KKD

Jong Ajax begint nieuwe seizoen in Eindhoven

Jong Ajax begint het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie op maandag 12 augustus met een uitwedstrijd bij Jong PSV. Dat blijkt uit het concept speelschema van de KNVB voor het seizoen 2024/2025.

Tags

  • #JongAjax

Socials