Jong Ajax verliest oefenduel in Almere

Jong Ajax
Jong Ajax

Jong Ajax heeft zaterdag de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. Op bezoek bij Almere City FC ging de ploeg met 2-0 onderuit. Trainer Mitchell van der Gaag keek na afloop niet zozeer naar het resultaat, maar vooral naar het werk dat zijn ploeg nog te verzetten heeft.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jong Ajax heeft zaterdag de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. Op bezoek bij Almere City FC ging de ploeg met 2-0 onderuit. Trainer Mitchell van der Gaag keek na afloop niet zozeer naar het resultaat, maar vooral naar het werk dat zijn ploeg nog te verzetten heeft.

“Je kon merken dat we wel heel graag wilden, maar bepaalde zaken nog niet goed genoeg konden uitvoeren. Dat heeft natuurlijk ook met het gebrek aan wedstrijdritme te maken. Het was op 2 dagen na onze 1e wedstrijd in 5 maanden tijd."

Trainer Mitchell van der Gaag zag Jong Ajax met wisselend succes aantreden in Almere.

Trainer Mitchell van der Gaag zag Jong Ajax met wisselend succes aantreden in Almere.

Van der Gaag zag zeker ook een aantal positieve punten. “Het hoge drukzetten en vooral de intentie van iedereen om daaraan mee te doen. En bij vlagen zaten er leuke aanvallen tussen.”

Al met al was het niet genoeg om een resultaat te pakken in Almere, al is dat laatste natuurlijk van ondergeschikt belang in deze opbouwfase. “Daarin zag je toch ook wel een verschil tussen onze jonge jongens en de wat meer ervaren spelers van Almere. Zij hadden toch wat meer de intentie om te winnen, speelden de duels ook beter.” Dat Almere al wat langer in voorbereiding is, speelde daarin volgens Van der Gaag ook wel een rol.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Sontje

Highlights Almere City - Jong Ajax

Na bijna 5 maanden kwam er voor het eerst weer een Ajax-team in actie. Jong Ajax ging zaterdag op bezoek bij competitiegenoot Almere City FC, een oefenduel dat niet vlekkeloos verliep.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Fitzjim

Highlights Ajax O18 - Almere City FC O21

Ajax O18 speelde dinsdag een oefenwedstrijd tegen Almere City O21. De ploeg van John Heitinga ging met 2-3 onderuit. Youri Baas en Joel Ideho maakte de goals aan Ajax-zijde. De trainer van de bezoekers is oud-Ajacied Hedwiges Maduro. Check hier de hoogtepunten van dat duel.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Brobbey

Alle duels Jong Ajax in de 1e periode live op tv

Alle duels van Jong Ajax in de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden via FOX Sports. Dankzij een samenwerking tussen de KNVB, de Keuken Kampioen Divisie en de betaalzender zijn ook alle andere duels in de competitie live te volgen. Hierdoor kunnen de supporters hun favoriete team vanaf de bank blijven steunen. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk voor publiek in verband met de coronamaatregelen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl