Jong Ajax wint oefenwedstrijd in Alkmaar

Hlynssonjongajax

Jong Ajax heeft woensdagavond de oefenwedstrijd bij Jong AZ met 1-3 gewonnen. Alle Ajax-goals vielen in de tweede helft. Het was voor Jong Ajax de tweede wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, dat voor de Amsterdammers op 8 augustus begint met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Afgelopen zaterdag verloor de ploeg van Heitinga nog met 1-4 van FC Emmen, maar vier dagen boekten de Ajax-talenten dus een beter resultaat.

In Alkmaar kwamen de bezoekers nog wel met 1-0 achter nadat Myron van Brederode een penalty raak schoot. In de tweede helft was Jong Ajax aan zet. Via Sontje Hansen maakten de beloften gelijk. Een minuut later zette Jeppe Kjær de Ajacieden op voorsprong. In de slotfase schoot Christian Rasmussen met de 1-3 de eindstand op het scorebord.

Jong AZ - Jong Ajax 1-3 (1-0)