Jong Ajax wint oefenwedstrijd in Alkmaar

Hlynssonjongajax
Hlynssonjongajax

Jong Ajax heeft woensdagavond de oefenwedstrijd bij Jong AZ met 1-3 gewonnen. Alle Ajax-goals vielen in de tweede helft. Het was voor Jong Ajax de tweede wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, dat voor de Amsterdammers op 8 augustus begint met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Afgelopen zaterdag verloor de ploeg van Heitinga nog met 1-4 van FC Emmen, maar vier dagen boekten de Ajax-talenten dus een beter resultaat.

In Alkmaar kwamen de bezoekers nog wel met 1-0 achter nadat Myron van Brederode een penalty raak schoot. In de tweede helft was Jong Ajax aan zet. Via Sontje Hansen maakten de beloften gelijk. Een minuut later zette Jeppe Kjær de Ajacieden op voorsprong. In de slotfase schoot Christian Rasmussen met de 1-3 de eindstand op het scorebord.

Jong AZ - Jong Ajax 1-3 (1-0)
40. Van Brederode (pen.)
50. Hansen 1-1
51. Kjær 1-2
79. Rasmussen 1-3

Basis Jong Ajax: Raatsie, Van Gelderen, Hillen, Musampa, Douglas, Warmerdam, Rasmussen, Hlynsson, De Waal, Hansen, Ünüvar

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Heitinga1280

Highlights oefenwedstrijd Jong AZ - Jong Ajax

In de tweede wedstrijd van de voorbereiding nam Jong Ajax het op tegen Jong AZ. Na de 1-4-nederlaag van afgelopen zaterdag tegen FC Emmen won de ploeg van trainer John Heitinga nu wel. In Alkmaar werd het 1-3. Vooral na rust waren de Ajacieden op dreef.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Unuvaroefenduel

Highlights Jong Ajax - FC Emmen

Jong Ajax speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen FC Emmen in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor John Heitinga was het zijn eerste wedstrijd als trainer van Jong Ajax. Hij zag zijn ploeg met 1-4 verliezen op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl