Jong Ajax wint oefenwedstrijd van AFC

Giovanni1280

Jong Ajax heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen tweededivisionist AFC met 1-2 gewonnen. Voor de ploeg van John Heitinga scoorden de Braziliaan Giovanni en Steven van der Sloot.

• #JongAjax

Het oefenduel van Jong Ajax volgde twee dagen na de nederlaag in de seizoensopening tegen ADO Den Haag. In Amsterdam kwam de wedstrijd tegen AFC in de tweede helft pas echt los.

Na een 0-0-ruststand pakte Charlie Setford vlak na de thee een penalty van de thuisploeg. Zo'n vijf minuten later maakte Giovanni vanaf elf meter wél de openingstreffer. Een kwartier voor tijd zette Van der Sloot de tweede Ajax-treffer op het scorebord (0-2). Matthijs Jesse deed namens AFC nog wat terug.

Jong Ajax komt maandag weer in actie. Dan spelen de beloften om 20:00 uur thuis tegen FC Dordrecht.