Alles over de kaartverkoop van Ajax Vrouwen - FC Twente

Pelovaclose1280
Pelovaclose1280

De Ajax Vrouwen spelen op vrijdagavond 20 mei op sportcomplex de Toekomst tegen FC Twente. Dit is de laatste wedstrijd van het seizoen in Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De ploeg uit Enschede is op dit moment de koploper in de competitie. De kaartverkoop voor dit duel is van start.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Voor dit duel kun je maximaal tien kaarten per account kopen via onze ticketshop. Kaarten zijn beschikbaar voor € 7. Voor kinderen tot 13 jaar geldt een speciaal tarief van € 2,50. 

Mocht je de wedstrijd met een team willen bezoeken, dan kun je een bestelling via Ajax FanCare plaatsen.

Lees hier meer over het wedstrijdbezoek.

Gerelateerde artikelen

Grantnoordambeker1280

Ajax Vrouwen – PEC Zwolle: op de foto met de KNVB Beker

De Ajax Vrouwen wonnen op tweede paasdag de KNVB Beker. De ploeg van Danny Schenkel was met 2-1 te sterk voor PSV. Voorafgaand aan de Eredivisie-wedstrijd Ajax Vrouwen - PEC Zwolle kun je als supporter op de foto met deze prachtige prijs. De wedstrijd start op zondag 8 mei om 12:15 uur op sportcomplex de Toekomst gespeeld. Jonge fans kunnen ook deelnemen aan de ABN AMRO FunGames.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Bussherida1280

Unieke beelden uit kleedkamer en bus na bekerwinst van de Ajax Vrouwen

Het was nog lang feest bij de Ajax Vrouwen nadat ze voor de vijfde keer in de geschiedenis beslag legden op de KNVB Beker. Wij waren erbij in de kleedkamer en in de bus terug van Nijmegen naar Amsterdam, om het feestje van binnenuit mee te maken. Dat levert unieke beelden op.

Tags

  • #PSVAJA
  • #TheFinals

Socials

Kleedkamer880.2

Feestvreugde in kleedkamer Ajax Vrouwen: 'Wie is de beste danser dan?'

De Ajax Vrouwen wisten maandagmiddag voor de vijfde keer in de geschiedenis de Nederlandse beker in de wacht te slepen. Na het laatste fluitsignaal was de vreugde op de gezichten van de Ajacieden af te lezen. De ploeg van Danny Schenkel vierde de bekerwinst al kort op het veld en het feestje werd voortgezet in de kleedkamer.

Tags

  • #psvaja
  • #TheFinals

Socials