Kaartverkoop Ajax Vrouwen – FC Zürich gestart

HL1920
HL1920

De Ajax Vrouwen nemen het in de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League op tegen FC Zürich. De ploeg van Suzanne Bakker speelt op woensdag 18 oktober vanaf 19:00 uur de returnwedstrijd in het tweeluik met de Zwitsers. Je kunt vanaf woensdag 14:00 uur kaarten kopen voor deze belangrijke kraker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Dankzij de overwinning in de finale van de eerste voorronde van de Women's Champions League tegen FC Dinamo BSUPC (3-0), strijden de Ajax Vrouwen volgende maand met FC Zürich om een ticket voor de groepsfase van het hoogste Europese clubtoernooi voor vrouwen.

Tickets zijn te koop voor €7,50 voor fans tot dertien jaar. Vanaf dertien jaar kost een ticket €12,50. Je kunt tien tickets per account bestellen. Kaarten voor Ajax Vrouwen - FC Zürich zijn alleen te koop via de online ticketshop. Let op: er is geen kassaverkoop bij het stadion.

Via onderstaande button kun je nu kaarten kopen.

Bestel hier
AJAX FC Zurich Kaartverkoop Vrouwen WCL Round2 1080X1080

Gerelateerde artikelen

HL1920

Highlights Ajax Vrouwen - FC Dinamo BSUPC | Zege in Moldavië

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag een belangrijke Europese zege geboekt op FC Dinamo BSUPC. De Ajacieden versloegen de ploeg uit Wit-Rusland met 3-0 dankzij treffers van Romée Leuchter (2) en Sherida Spitse. De ploeg van Suzanne Bakker plaatste zich door deze overwinning voor de tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Reportagevrouwen1920

Ajax Vrouwen in Moldavië: 'Heel speciaal om hier te zijn'

De Ajax Vrouwen moesten afgelopen weekend in Moldavië de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League veilig zien te stellen. De ploeg van Suzanne Bakker beleefde een succesvolle trip en won met 3-0 van FC Dinamo BSUPC. In een uitgebreide reportage geven we een kijkje achter de schermen bij dit kwalificatieduel.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials