Kaartverkoop groepsfase UEFA Women's Champions League

Bericht UWCL 1920
Bericht UWCL 1920

Met twee overwinningen op FC Zürich hebben de Ajax Vrouwen zich voor het eerst geplaatst voor de groepsfase van de UEFA Women's Champions League. Zij treffen hierin Paris Saint-Germain, Bayern München en AS Roma.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De eerste thuiswedstrijd in de Johan Cruijff ArenA is op woensdag 15 november om 21:00 uur tegen Paris Saint-Germain. De verkoop van zowel passe-partouts als losse kaarten start op dinsdag 24 oktober om 10:00 uur voor seizoenkaarthouders van de Ajax Vrouwen, vanaf 14:00 uur kunnen alle Ajacieden terecht in de ticketshop.

Bestel hier

Speelschema thuiswedstrijden

  • Ajax - Paris Saint-Germain: woensdag 15 november om 21:00 uur
  • Ajax - Bayern München: woensdag 20 december om 18:45 uur
  • Ajax - AS Roma: dinsdag 30 januari om 21:00 uur 


Kaartverkoop
Alle thuiswedstrijden worden gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Wil je bij deze drie wedstrijden aanwezig zijn, dan kun je vanaf dinsdag 24 oktober voor € 30 een passe-partout bestellen. Vanaf die dag zijn ook losse kaarten verkrijgbaar voor € 17,50. Je kan per account maximaal tien kaarten of passe-partouts bestellen, een club card is niet nodig.

Wil je meer kaarten bestellen, vul dan dit formulier in.

Mindervaliden
Mindervalide fans kunnen vanaf dinsdag 24 oktober 14:00 uur voor € 30 twee passe-partouts voor zichzelf en een begeleider bestellen, of een setje kaarten voor een losse wedstrijd voor € 17,50. In de ticketshop zijn tevens parkeerkaarten beschikbaar

Gerelateerde artikelen

HL1920

Ajax Vrouwen openen groepsfase UWCL tegen Paris Saint-Germain

De UEFA heeft zaterdag het speelschema bekendgemaakt voor de groepsfase van de UEFA Women's Champions League. De Ajax Vrouwen openen de poulefase met een thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Het duel wordt op 15 november om 21:00 uur gespeeld. De Amsterdammers werden vrijdag ook gekoppeld aan Bayern München en AS Roma.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenjuichen1920

Ajax Vrouwen spelen Europese duels in Johan Cruijff ArenA

De groepswedstrijden van de Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League worden dit seizoen afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA. De vrouwen plaatsten zich woensdagavond ten kosten van FC Zürich voor het hoofdtoernooi van het grootste Europese clubtoernooi.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials