Kaartverkoop tweede seizoenshelft Ajax Vrouwen van start

Ajax Vrouwen Verkoop 1280
Ajax Vrouwen Verkoop 1280

De Ajax Vrouwen hervatten op vrijdag 20 januari de Azerion Eredivisie Vrouwen met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De kaartverkoop voor dat duel en de wedstrijd tegen sc Telstar is begonnen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De ploeg van Suzanne Bakker staan momenteel op plek twee in de competitie, met drie punten achterstand op FC Twente. In de tweede seizoenshelft komen Feyenoord, FC Twente, ADO Den Haag, VV Alkmaar en sc Telstar naar Amsterdam. Het hele programma is hier te vinden.

De kaartverkoop voor de thuisduels met ADO op 20 januari (19:30 uur) en met sc Telstar op 27 januari (19:30 uur) is gestart. Reguliere kaarten zijn te bestellen voor €7,-, terwijl fans onder de dertien jaar €2,50 betalen. Je kunt maximaal tien kaarten per account kopen en een clubcard is niet nodig. Wil je voor een grote groep kaarten bestellen? Raadpleeg dan Ajax Fancare.

Bestel hier

Gerelateerde artikelen

Spitse Peptalk 1280

Halfjaaroverzicht Ajax Vrouwen: 'Mooi om te zien dat het er meer uitkomt'

Sherida Spitse en Isa Kardinaal blikken terug op de eerste helft van het seizoen 2022/2023. Beiden hebben de eerste seizoenhelft op geheel eigen wijze beleefd; Kardinaal veroverde een basisplaats en Spitse werd de nieuwe aanvoerder van de Ajax Vrouwen. Het team van Suzanne Bakker beleefde een mooi Europees avontuur en bleef lang ongeslagen in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Spitse 1280 (1)

Programma tweede seizoenshelft Ajax Vrouwen bekend

De KNVB heeft het programma van de tweede seizoenshelft in de Azerion Vrouwen Eredivisie vastgesteld. De Ajax Vrouwen beginnen op 20 januari 2023 tegen ADO Den Haag en sluiten af met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op 7 mei van het nieuwe jaar.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header Dag 3 Valencia

In beeld | Ajax Vrouwen genieten in Valencia

Nieuwe dag, zelfde zon. Het is goed toeven voor de Ajax Vrouwen in Valencia. Op dag drie van het trainingskamp stond er een ochtendtraining op het programma en waren er veel lachende gezichten te zien.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials