Kian Fitz-Jim  eerder terug bij Ajax 

Fitz Jim Pb 1920
Fitz Jim Pb 1920

Kian Fitz-Jim keert per direct terug naar Ajax. De middenvelder werd afgelopen zomer voor één seizoen verhuurd aan Excelsior. Ajax is met de Rotterdamse club en de speler overeengekomen dat hij per direct terugkeert naar Amsterdam. De twintigjarige Fitz-Jim staat nog tot en met 30 juni 2027 onder contract bij Ajax.  

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials

Fitz-Jim (Amsterdam, 5 juli 2003) kwam in de zomer van 2019 over van AZ. Op 21 december 2020 debuteerde hij in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar – Jong Ajax: 2-1. Sindsdien speelde de rechtspoot 88 wedstrijden voor de beloften en scoorde hij vier keer. 

Op 8 januari 2023 maakte Fitz-Jim zijn debuut in het eerste elftal tijdens de wedstrijd NEC - Ajax: 1-1. Tot nu toe kwam de jeugdinternational in vier officiële duels uit voor de hoofdmacht. 

Gerelateerde artikelen

Fitzjimpb1920

Contractverlenging en verhuur Kian Fitz-Jim

Ajax en Kian Fitz-Jim hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2024. De vernieuwde verbintenis van de twintigjarige middenvelder loopt tot en met 30 juni 2027. Daarnaast is Ajax met Fitz-Jim en Excelsior overeengekomen dat hij per direct voor de rest van dit seizoen op huurbasis voor de Rotterdamse club uitkomt.

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials

Still Fitz Jim 900

Fitz-Jim in de kappersstoel | ‘Put kracht uit lange haar’

Kian Fitz-Jim schuift aan in zijn vaste kappersstoel. De Ajacied, die dit seizoen debuteerde in de hoofdmacht, vertelt vrijuit over zijn jeugd in Oud-West en voetballen met zijn vader, op school en bij zijn amateurclub. Ook zijn familie en ‘thuiskomen’ in warm Hongkong komen ter sprake. Net als zijn nieuwe haardracht. ''Ik put kracht uit mijn lange haar.’’

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials