Klaassen over doelpunt: 'Perfecte goal'

Davy Klaasen was tevreden met de teamprestatie van Ajax in Alkmaar. De Amsterdammers wonnen met 0-3. De middenvelder volleerde zelf de 0-2 binnen. "Een perfecte goal."

Tags

  • #AZAJA

Socials

De 0-3 op het scorebord oogde redelijk overtuigend. "Maar dat komt niet vanzelf natuurlijk", biechtte Klaassen op, ook niet na de vroege goal van Antony. "We moesten er hard voor werken. Uiteindelijk was de overwinning wel verdiend."

De middenvelder was er gedurende de hele wedstrijd wel gerust op dat Ajax de drie punten zou pakken. "Honderd procent. Vlak na rust stonden we even niet goed en werd AZ wat gevaarlijker. Ik heb alleen nooit het gevoel gehad dat we het zouden weggeven."

Klaassen zette Ajax op rozen door de 0-2 binnen te schieten na een uurtje spelen. "We wisselden goed van kant. De voorzet was daarna ook perfect. Ja, gewoon een perfecte goal."

Ook februari is zwaar
David Neres maakte in de slotfase nog de derde en laatste treffer. Ajax gaf daarmee een goede maand een perfecte afsluiter. "Dit was van tevoren een hele zware maand qua wedstrijden en tegenstanders. Die hebben we goed afgesloten, maar er komt alweer een zware maand aan met toppers en wedstrijden in de Europa League. Ik denk dat we trots mogen zijn op ons team."

Gerelateerde artikelen

Schonetienvantoen

Tien van Toen | AZ - Ajax

In deze Tien van Toen komen tien spraakmakende momenten uit eerdere edities van AZ - Ajax voorbij. Je ziet onder meer een vlammend schot van Anwar El Ghazi, een vierklapper van John Bosman en een merkwaardig doelpunt van Lasse Schöne.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Timber14questions

Risk of Monopoly? | 14 vragen aan Jurriën Timber

In de rubriek 14 Questions leggen we Jurriën Timber veertien vragen en dilemma's voor. Hoe ziet zijn droomvakantie eruit? En kiest hij voor altijd koud douchen of nooit meer de kip van zijn moeder?

Tags

  • #Timber

Socials