KNVB schrapt oefeninterlands van jeugdteams tot einde van het jaar

Regeeru17
Regeeru17

De KNVB schrapt per direct de oefeninterlands van jeugdteams in dit kalenderjaar in verband met 'de groeiende coronaproblematiek'. Het geldt voor alle teams van Oranje Onder 20 tot en met Oranje Onder 14, bij zowel mannen als vrouwen.

Tags

  • #Oranje

Socials

Alleen Mannen O19 en Vrouwen O20 kunnen dit kalenderjaar nog in actie komen in officiële UEFA-/FIFA-wedstrijden. Onder 19 speelt in november de uitgestelde 'Eliteronde'. Op het programma staan wedstrijden tegen Finland, Zwitserland en Tsjechië.

De Vrouwen O20 spelen in januari 2021 het WK in Costa Rica. Als dit WK doorgaat speelt deze selectie in december een voorbereidingsprogramma.

De interlands van het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen, Jong Oranje gaan wel gewoon door.

Aanpassingen in schema
Als de coronamaatregelen door de overheid worden afgeschaald, gaat de KNVB opnieuw kijken of een aantal jeugdteams in november en december in actie kunnen komen.

Tags

  • #Oranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Promes 7

Promes wint met Oranje van Polen

Quincy Promes is vrijdagavond met Oranje de groepsfase van de UEFA Nations League goed begonnen. In de Johan Cruijff ArenA werd Polen met 1-0 verslagen. Promes speelde als linksbuiten de gehele wedstrijd. Perr Schuurs, die voor het eerst in de selectie van het Nederlands elftal was opgenomen, kwam niet in actie.

Tags

  • #Promes

Socials

O18 (2)

UEFA Youth League start dit seizoen pas in maart

De opzet van de UEFA Youth League is voor komend seizoen aangepast. Vanwege Covid-19 start het toernooi pas in maart 2021 en wordt er direct in knock-out-verband gestart.

Tags

  • #AjaxO18
  • #YouthLeague

Socials

Unuvarrensch

Ünüvar en Rensch verlengen contract: 'Heerlijk gevoel'

Naci Ünüvar en Devyne Rensch hebben met Ajax een overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Beide spelers tekenen een contract tot en met 30 juni 2023. Naast de jonge voetballers is ook Marc Overmars erg blij met de verlenging van de talenten en verwacht hij meer goed nieuws de komende tijd.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials