Promes wint met Oranje van Polen

Promes 56
Promes 56

Quincy Promes is vrijdagavond met Oranje de groepsfase van de UEFA Nations League goed begonnen. In de Johan Cruijff ArenA werd Polen met 1-0 verslagen. Promes speelde als linksbuiten de gehele wedstrijd. Perr Schuurs, die voor het eerst in de selectie van het Nederlands elftal was opgenomen, kwam niet in actie.

Tags

  • #Promes

Socials

Promes kreeg in de 21e minuut een goede kans, op dat moment eigenlijk de 1e goede mogelijkheid van de wedstrijd, maar schoot voorlangs. Donny van de Beek viel een kwartier voor tijd in. Van de middenvelder werd woensdag bekend dat hij overstapt naar Manchester United.

Oranje, tijdens de vorige editie van de Nations League verliezend finalist, speelt maandag opnieuw. Dan is Italië de tegenstander. 

Zevenklapper in Wit-Rusland
Voor Jong Oranje was er eveneens succes. De EK-kwalificatiewedstrijd op bezoek bij Wit-Rusland werd met liefst 0-7 gewonnen. De bedrijvige Noa Lang speelde de gehele wedstrijd. Ryan Gravenberch begon eveneens in de basis, maar werd na 78 minuten naar de kant gehaald. Jurriën Timber viel na 64 minuten in.

Tags

  • #Promes

Socials

Gerelateerde artikelen

2020 08 22 Red Bull Salzburg Ajax 0066

Schuurs voor het eerst geselecteerd voor Oranje

Perr Schuurs maakt zijn debuut in de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger behoort tot de definitieve groep voor de wedstrijden tegen Polen en Italië. Naast Schuurs zijn ook Donny van de Beek en Quincy Promes geselecteerd.

Tags

  • #Oranje
  • #Schuurs

Socials