Kom zondag naar de topper Ajax Vrouwen - PSV

Leuchter PSV 1420
Leuchter PSV 1420

De Ajax Vrouwen spelen op zondag 27 maart om 12:15 uur de topper tegen PSV. Kaarten zijn te koop vanaf € 2,50 en een clubcard is niet nodig. Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen jonge fans gratis deelnemen aan de ABN AMRO FunGames.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Fans tot dertien jaar kunnen tickets kopen voor €2,50, vanaf dertien jaar kost een ticket €7,-. Er is een vrije verkoop en je kunt per bestelling maximaal tien tickets aanschaffen. Een clubcard is niet nodig.

De Ajax Vrouwen zijn volop in de race voor het kampioenschap in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De achterstand op koploper FC Twente bedraagt slechts één punt. Afgelopen vrijdag bereikten de Ajax Vrouwen nog de bekerfinale na een 1-0-zege op Excelsior.

Houd Ajax.nl en de social media-kanalen van de Ajax Vrouwen in de gaten om op de hoogte te blijven van de kaartverkoop voor de komende wedstrijden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumb Vd Most 880

Van der Most: 'Bloed, zweet en een lach'

De Ajax Vrouwen hebben de bekerfinale bereikt dankzij een 1-0-overwinning op Excelsior. Trainer Danny Schenkel, Liza van der Most én matchwinner Chasity Grant blikten terug op de moeizame zege. Schenkel: "Dit is waar je het voor doet."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax Vrouwen 1280 2021 11 07 Ajax Vr PSV Vr 0366 (2)

Koop nu je tickets voor duels Ajax Vrouwen

In de komende weken staan er spannende duels op het programma van de Ajax Vrouwen. Zaterdag wacht op sportcomplex de Toekomst de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Excelsior. Het duel begint om 19:30 uur. Een week later spelen de Ajacieden thuis een topwedstrijd tegen PSV Vrouwen. Kaarten voor deze duels zijn te koop vanaf € 2,50.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials