Kop verlengt met twee jaar bij de Ajax Vrouwen

Kop Header
Kop Header

Lize Kop blijft ook de komende jaren actief op sportcomplex de Toekomst. De Ajax Vrouwen en de goalie hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van haar aflopende contract. De verbintenis is met twee seizoenen opengebroken, waardoor Kop nu tot medio 2023 vastligt.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Kop

Socials

Kop kwam in de zomer van 2017 over van CTO Amsterdam en is al ruim twee jaar de nummer één onder de lat. De Noord-Hollandse kwam tot dusver tot 79 wedstrijden voor de Ajax Vrouwen. Kop maakt ook vast deel uit van de selectie van de Oranjeleeuwinnen.

De 23-jarige Kop is dit seizoen met de Ajax Vrouwen nog op drie fronten actief. Komende zondag kan de eerste prijs van het seizoen worden binnengesleept. In de finale van de Eredivisie Cup wacht het treffen met FC Twente. De Ajacieden zijn ook nog in de race voor de landstitel en de KNVB Beker.

Gerelateerde artikelen

Ajaxfctwentevrouwen

Finale Eredivisie Cup live op ESPN

De finale van de Eredivisie Cup tussen de Ajax Vrouwen en FC Twente is zondag live te volgen via ESPN. Het duel begint om 12:15 uur. De Amsterdamse vrouwen plaatsten zich eind februari voor de finale na een 1-3-overwinning op sc Heerenveen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Lizekopajaxvrouwen

Kop: 'Strijdlustiger dan ooit'

Na een gelijkspel en een nederlaag in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, kunnen de Ajax Vrouwen woensdag bij winst op PSV de koppositie weer van de Eindhovense ploeg overnemen. En dat wil keepster Lize Kop natuurlijk wel.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Kop

Socials