Kremers: 'We gaan nog wel even nagenieten'

Ajax O18 won zaterdagmiddag met 3-0 van Feyenoord in de mini-Klassieker. Na afloop van het duel op sportcomplex de Toekomst stond Ajax-goalie Sten Kremers voor de camera. Hij blikte uiteraard tevreden terug.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Eerder dit seizoen verloor Ajax O18 op bezoek bij Feyenoord voor de beker. "Het ging een stuk beter dan de vorige keer. Vooraf hadden we een goede tactiek met elkaar besproken, dat kwam er uit vandaag. We hebben een goede uitslag neergezet. Het is lekker voor het team", begon de doelman zijn terugblik.

Enem in vorm
Jay Enem maakte er twee voor de ploeg van Jean-Paul de Jong. "Hij legt er veel in, is hartstikke sterk en balvast'', vervolgde Kremers. ''Dat is lekker, want dan kun je soms de lange bal spelen richting hem. Na al zijn blessures is het fantastisch voor hem dat hij weer op het veld staat en het zo goed doet."

Over zijn eigen spel was Kremers ook tevreden. "Het was lekker vandaag. We stonden goed achterin en hebben weinig weggegeven. Ik heb weinig te doen gehad, dat is een goed teken."

Concurrenten en vrienden
Bij O18 is het vaak stuivertje wisselen wie er onder de lat staat. De ene week staat Kremers op doel, de andere week Tom de Graaff. "Tom en ik zijn goede concurrenten van elkaar. Buiten het veld zijn we ook vrienden. Het is mooi om elkaar af te wisselen. Tom is een fantastische keeper, maar ik ben blij dat ik vandaag een goede wedstrijd heb gespeeld."

Na de winst op Feyenoord gaat de muziek nog wel even aan in de kleedkamer. "We gaan ervan genieten."

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen