Kudus talent van de maand in de Eredivisie

Kudus1
Kudus1

Mohammed Kudus is persoonlijk onderscheiden voor zijn spel van de afgelopen weken op de Nederlandse velden. De middenvelder van Ajax is uitgeroepen tot talent van de maand mei in de Eredivisie. Kudus kreeg de bijbehorende trofee uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Kudus

Socials

De twintigjarige Kudus kwam deze maand met Ajax vier keer in actie en boekte qua zeges een honderd procent score: FC Emmen (4-0), Feyenoord (0-3), VVV-Venlo (3-1) en Vitesse (1-3) werden allemaal verslagen. Tegen Feyenoord en VVV-Venlo was de Ghanees bovendien trefzeker. 

Kudus volgt ploeggenoot Jurriën Timber op, die de prijs in april kreeg uitgereikt. 

Tags

  • #Kudus

Socials

Gerelateerde artikelen

Kudusdream

Special | Zo vocht Kudus zich terug na fysieke tegenspoed

Na een veelbelovende start in Amsterdam raakte Mohammed Kudus in zijn allereerste UEFA Champions League-wedstrijd voor Ajax zwaar geblesseerd. De Ghanees hield in tijden van tegenspoed vast aan zijn geloof. Laat je in deze special meevoeren in het zware herstelproces van Kudus.

Tags

  • #Kudus

Socials

Thumbkuduskaart

Kudus ontvangt zijn FIFA Team of the Week-kaart

Mohammed Kudus had een uitstekende week met Ghana. Hij scoorde, gaf twee assists en plaatste zich met zijn land voor de Afrika Cup. EA Sports beloonde hem met een Team of the Week-kaart in FIFA 21.

Tags

  • #Kudus

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl