Kuipers fluit Ajax tegen sc Heerenveen

Kuipers (1)
Kuipers (1)

Björn Kuipers fluit zondagmiddag de thuiswedstrijd van Ajax tegen sc Heerenveen. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Tegen de Friezen, die momenteel derde in de Eredivisie staan, is Rob Dieperink de VAR. Hij wordt bijgestaan door assistent-VAR Hessel Steegstra.

Ajax staat met negen punten op een vijfde plek in de competitie. Bij winst gaat het over sc Heerenveen, dat tot nu toe tien punten heeft verzameld, heen op de ranglijst. Momenteel zijn veel Ajacieden aanwezig bij hun nationale selectie, waarover meer in het interland-alert.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Gerelateerde artikelen

Schuursterug

Interland-alert | Ajacieden keren terug

De interlandbreak is in volle gang. Verschillende Ajacieden hebben al minuten gemaakt voor hun nationale ploeg en er staat nog genoeg op het programma. Via dit liveblog hielden we je de afgelopen week op de hoogte van de Ajacieden die waren afgereisd naar hun nationale ploeg. In november keert het interland-alert weer terug.

Tags

  • #Interlands

Socials

Cid72701 Tadicblij

Tadic leidt Ajax naar zege in Heerenveen

Ajax boekt na een teleurstellende reeks eindelijk weer een overtuigende overwinning. Op bezoek in Friesland winnen de Amsterdammers met 1-3 van sc Heerenveen mede dankzij 2 goals van aanvoerder Dusan Tadic. Jurriën Timber maakt zijn debuut en Quincy Promes scoort het 3e Amsterdamse doelpunt.

Tags

  • #heeaja

Socials

Tadic 2 (1)

Ajax - sc Heerenveen verplaatst naar zondag

De wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen is verplaatst. Het duel zou plaatsvinden op zaterdagavond om 18:45 uur, maar wordt nu aanstaande zondagmiddag om 14:30 uur gespeeld.

Tags

  • #AJAHEE

Socials